Un moment ...

Ai adaugat un produs in cos

Ai X produse in cos.

Stilou Classic M205 Moonstone, penita M, Pelikan

PELIKAN
Stilou Classic M205 Moonstone, penita M, Pelikan
Stilou Classic M205 Moonstone, penita M, Pelikan
Stilou Classic M205 Moonstone, penita M, Pelikan
Stilou Classic M205 Moonstone, penita M, Pelikan
Stilou Classic M205 Moonstone, penita M, Pelikan
Cod produs: 816793
Scos din fabricatie
 

 

 

Acest produs nu mai face parte din oferta BNB
Stilou Classic M205 Editie Speciala Moonstone, penita M, Pelikan

Anul acesta, Pelikan va oferi o serie de instrumente de scris care se potrivesc cu culoarea celei mai recente Edelstein Ink of The Year 2020 Moonstone. Această nouă culoare frumoasă, în Moonstone Grey, este inspirată de luna vibrantă. Noile instrumente de scris în culori potrivite sunt realizate cu un efect de cristal special care face ca fiecare stilou să strălucească în lumină. Toate stilourile sunt unice și acum, cu acest nou efect sclipitor oferă un aspect special și strălucitor. Pixurile sunt oferite în finisaj argintiu strălucitor și au clema clasică cioc Pelikan.

Seria Classic 205 Moonstone va fi oferită ca stilou stilou cu mecanism diferențial cu piston și un pix cu mecanism de împingere.

Acesta va fi produs doar pentru o perioadă limitată de timp.

Pelikan oferă obiecte de dorință râvnite: instrumente de scris elegante, distinse printr-un simț suprem al stilului. Fie ca piese de colecție excepționale, cadouri prețuite sau obiecte de o frumusețe atemporală, spiritul lor va inspira.

- Stilou Classic M205 cu piston
- Peniță din oțel inoxidabil
- Accesorii placate cu crom
- Corp din rășină de înalță calitate transparent gri
- Capacul se infiletează
- În cutie cadou Pelikan

Comentarii Stilou Classic M205 Moonstone, penita M, Pelikan

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza acest produs!

Adresa de e-mail ramane confidentiala si nu va fi afisata pe site.

Resurse
Modalitati Livrare

Curier Oriunde in tara. Fara taxa de kilometrii suplimentari. Se aplica un tarif minim de livrare. Transportul este GRATUIT pentru comenzi peste 250 lei. 14.99 pentru comenzi sub 250 lei si 19.99 pentru comenzi mici sub 100 lei.

Cu masinile BNB In Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Cluj-Napoca, Craiova, Brasov. Deva, Baia-Mare, Hunedoara, Resita. Disponibil doar pentru persoane juridice. Gratuit.

Ridicare directa De la sediile BNB din Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Craiova, Cluj, Deva, Brasov, Baia-mare. Gratuit.

Mai mult
Conditii returnare Produs

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la unul dintre punctele de lucru ale VANZATORULUI, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor.

Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre CUMPARATOR, urmand ca VANZATORUL sa trimita pe cheltuiala proprie produsul ce va fi primit in schimb dupa constatarea defectului, integritatii sigiliilor, precum si modului de manevrare/montare.

Trimiterea produselor defecte se face DUPA ANUNTAREA PREALABILA A UNUI REPREZENTANT AL VANZATORULUI, specificand EXACT care este DEFECTUL CONSTATAT.

Mai mult
Informatii producator

Website/catalog Alte produse de la PELIKAN

Stilou Classic M205 Moonstone, penita M, Pelikan - pret cu TVA valabil astazi: 464.99 lei