Un moment ...

Ai adaugat un produs in cos

Ai X produse in cos.

SANO

SANO Gama de produse Sano trebuie să facă parte din arsenalul de curățenie al casei tale. Ele păstrează casa îngrijită și ferită de bacterii și microbi datorită ingredientelor de calitate și potrivite pentru fiecare tip de suprafață.
Produsele Sano oferă o plajă extinsă pentru casă, precum: articole de curățare a mobilei și a covoarelor pentru a le păstra luciul și de a le proteja împotriva uzurii timpului. De asemenea, Sano oferă produse de curățare pentru gresie și parchet, astfel încât locuința ta va avea un iz de prospețime și un aspect de casă nouă.
Totodată, gama de produse Sano oferă detergenți de rufe și balsam pentru haine imaculate cu mirosuri puternice de primăvară, flori și fructe. Detergenții lichizi sunt potriviți pentru orice tip de vestimentație și se dizvoltă ușor. Detergenții de tip pudră curăță foarte bine hainele, în special pe cele albe, iar prețul acestora este mai mic.
Detergenții de rufe sub formă de capsulă oferă rezultate eficiente și nu necesită utilizarea altor articole de curățare.
Produsele Sano pentru mentenanța și curățenia bucătăriei sunt potrivite atât pentru piesele de mobilier, pentru vase, cât și pentru petele vechi de grăsime ale aragazului.
O soluție pentru curățarea calcarului pentru instalațiile sanitare de baie și bucătărie poate fi potrivită și pentru faianța din aceste două încăperi datorită formulei puternice și versatile.
În plus, produsele Sano nu doar ajută la curățarea camerelor, ci împiedică apariția insectelor prin soluțiile special concepute sub formă de pastile sau spray care acționează pentru combaterea dăunătorilor.
Sano pune la dispoziție și accesorii pentru curățenia casei precum: lavete, mănuși, bureți sau saci de vidat și depozitare, cât și saci menajeri pentru coșurile de gunoi.
Încearcă produsele de calitate Sano și alege articolele potrivite pentru o locuință curată și primitoare în orice moment al zilei!
Categorii in care producatorul este prezent:
Afiseaza ca: Afisare lista Afisare Grila
1 2 ... 6 Next
1 2 ... 6 Next