Un moment ...

Ai adaugat un produs in cos

Ai X produse in cos.

Tchibo

Tchibo Tchibo este unul dintre cele mai de succes branduri care si-a inceput activitatea in Germania si s-a extins in Europa Centrala si de Est in domeniul distribuirii de cafea, iar acum exporta produse in mai multe tari din intreaga lume.
Tchibo ofera consumatorilor o cafea de calitate si se implica in programe eco-friendly care sa imbunatateasca conditiile de trai ale culturilor de cafea si sa protejeze mediul.
De-a lungul timpului, Tchibo incanta iubitorii de cafea cu o gama variata de produse excelente pentru a fi folosite atat in diminetile timpurii cat si pe parcursul zilei. Tchibo pune la dispozitie aparate espressor de cafea cu diferite functii si la preturi avantajoase pentru o cafea delicioasa si usor de facut.
Modelele de aparate de cafea Tchibo sunt potrivite atat pentru persoanele care prefera cafeaua simpla, cat si pentru cele care doresc sa varieze gama de bauturi: espresso, caffè crema, cappuccino, lapte sau ceai. In plus, Tchibo pune la dispozitie si aparate pentru spumare lapte.
Alaturi de aparatele de cafea oferite, vei avea oportunitatea de a alege din diversele modele de capsule pentru cafea: crema, cafea filtru sau tipuri de espresso. Pe acestea le vei putea achizitiona ca pachete individuale sau ca pachete promotionale, cu mai multe arome si la preturi avantajoase. Pentru depozitarea capsulelor, Tchibo ofera accesorii precum boluri, pahare si suporturi verticale de capsule.
Brandul Tchibo pune la dispozitie si o gama variata de cafea macinata si cafea boabe. Aceasta face parte din culturi sustenabile ce contin ingrediente speciale de fertilizare a solului, alaturi de cantitatea necesara de apa si minerale pentru ca plantele sa se dezvolte sanatos si natural.
Cele mai cunoscute denumiri de produse de cafea sunt: Davidoff, Exclusive, Barista, Espresso Sicilia, Milano Style, Caffè Crema, Black \\\'N White si Exclusive decofeinizata.
Categorii in care producatorul este prezent:
Afiseaza ca:
1 2 ... 4
1 2 ... 4