Un moment ...

Ai adaugat un produs in cos

Ai X produse in cos.

Pixuri cu mecanism

Afiseaza ca: Afisare grila Afisare lista
1 2 ... 4 Next
1 2 ... 4 Next

Ce grosime au vârfurile pixurilor cu mecanism disponibile pe BNB?

Pe BNB găsești pixuri cu mecanism în diverse culori, precum și cu o gamă variată de grosimi ale vârfurilor, cum ar fi 0.38 mm, 0.4 mm, 0.5 mm, 0.6 mm, 0.7 mm, 0.8 mm, 1 mm. Indiferent dacă preferi un scris mai fin și precis sau unul mai gros, vei găsi pixuri cu mecanism pentru toate preferințele. Alege grosimea potrivită pentru a-ți personaliza scrisul așa cum vrei să te reprezinte.

Ce modele de pixuri cu mecanism găsesc?

Descoperă o selecție diversificată de modele de pixuri cu mecanism, potrivite pentru orice necesitate. Indiferent dacă te afli în căutarea de pixuri retractabile sau a unui pix cu bile, ai la dispoziție o gamă variată din care poți alege instrumentul potrivit pentru stilul tău de scris. Poți opta pentru pixuri cu mecanism de la BIC, SCHNEIDER, PELIKAN, TOMBOW, M&G, CENTRUM și multe alte mărci.

Ce opțiuni de culori pentru pixurile cu mecanism sunt disponibile pe BNB?

Pixurile cu mecanism utilizează un mecanism intern pentru a extinde mina din interiorul pixului, iar funcționarea acestora poate fi activată prin apăsarea unui buton sau prin glisarea unui înveliș. Aceste tipuri de pixuri asigură un control mai precis asupra expunerii minei, oferind o experiență personalizată de scris. Aceste pixuri sau seturi de pixuri retractabile vin disponibile într-o varietate bogată de culori, cum ar fi albastru, roșu, verde, negru etc. În plus, pixurile pot fi multifuncționale sau simple, cu model sau fără. Atunci când alegi culoarea, asigură-te că o alegi pe cea care îți va face experiența de scris mai plăcută și mai creativă. Comandă pixurile cu mecanism și bucură-te de transport gratuit pentru comenzile mai mari de 250 lei.