Stilouri pentru copii

Cele mai bune stilouri pentru copii: cum alegi stiloul pentru începători

Alegerea unui stilou potrivit este esențială pentru cursivitatea și forma scrisului, iar când vine vorba despre începători în mânuirea sa, lucrurile devin și mai importante. În acest articol vei descoperi de ce alegerea la întâmplare a unui stilou nu este o idee bună, care sunt criteriile obiective de selecție a unui asemenea produs și ce condiții trebuie să îndeplinească un stilou pentru începători. 

Continue reading
spatiu de lucru

Spațiul de lucru pentru angajați: cum îl amenajezi pentru a crește eficiența?

Dacă vrei ca afacerea ta să meargă bine și să se dezvolte în timp, nu este de ajuns ca angajații să vină zilnic la muncă și să își îndeplinească sarcinile, așteptând în același timp sfârșitul programului. Poate că lucrurile vor merge bine o vreme, însă nu se poate vorbi despre eficiență și productivitate sporită, ci despre o rutină care va duce mai devreme sau mai târziu la o plafonare.

Continue reading
munca in echipa

Munca în echipă: cum să construiești o afacere de succes

Chiar dacă ideea de afacere îți aparține și ai gândit singur planul acesteia, pentru a avea succes îți trebuie o echipă puternică. Poate că nu este ușor să găsești oamenii potriviți, dar cu siguranță este important modul în care le transmiți idealurile, îi stimulezi și îi faci să lucreze împreună pentru a atinge obiectivele propuse.

Continue reading
Birou directorial

Amenajare birou directorial: 5 idei inspiraționale și elemente de adaugat

Biroul directorial este, de regulă, corelat cu imaginea companiei, de aceea este foarte important modul în care este decorat. În funcție de stilul de amenajare birou directorial pe care îl alegi, detaliile contribuie la comunicarea unor valori ale firmei și, dincolo de acest aspect, trebuie să îmbine utilitatea cu nivelul de confort.

Continue reading
Fata la birou

8 tipuri de hartie esentiale intr-un birou

Cu toate ca traim intr-o era in care progresul tehnologic faciliteaza munca de birou, produsele de papetarie nu si-au pierdut din insemnatate, fiind in continuare esentiale pentru buna desfasurare a activitatii. Iata care sunt unele dintre cele mai importante tipuri de hartie care nu ar trebui sa lipseasca din biroul tau!

Continue reading
birou modern

Birou modern: idei de amenajare simple și practice

Fie că este vorba despre biroul de acasă sau despre cel de la serviciu, un concept modern și amenajat corespunzător poate crește productivitatea, poate îmbunătăți starea de spirit, poate contribui la cultivarea spiritului de echipă și poate aduce multe alte beneficii. În acest articol poți descoperi câteva idei de amenajare simple, ușor de pus în practică, pentru un spațiu de lucru modern și atractiv.

Continue reading
Sedinta

Cum te ajută materialele promoționale în creșterea afacerii

Indiferent de domeniul de activitate, orice firmă are nevoie de vizibilitate pentru ca oferta sa de produse sau servicii să devină cunoscută pentru cât mai mulți potențiali clienți. Această vizibilitate se poate obține pe mai multe căi, iar materialele promoționale constituie una din cele mai eficiente metode.
Cu toate că promovarea online a luat avânt în ultimii ani, materialele promoționale prezintă avantajul de a avea și o anumită utilitate oferind astfel mai multă satisfacție celor care le primesc și atrăgând atenția într-o mai mare măsură asupra afacerii pe care o promovezi.
Pentru a înțelege mai bine importanța materialelor promoționale, îți prezentăm în cele ce urmează principalele moduri în care acestea te pot ajuta să îți dezvolți afacerea.

Continue reading
barbat tine o bebelusa in maini

Activități creative pentru copii: cum să petreci timpul cu copilul tău

Petrecerea timpului cu copilul tău este cel mai prețios cadou pe care îl poți face pentru el. Activitățile creative pentru copii pe care le poți organiza, în funcție de vârsta și interesele lor sunt numeroase. Importanța acestora vizează dezvoltarea armonioasă a fizicului, psihicului, dar și emoțională a viitorului adult.

Continue reading