Un moment ...

Ai adaugat un produs in cos

Ai X produse in cos.

Ecusoane

Afiseaza ca: Afisare grila Afisare lista
1 2 Next
1 2 Next
O gama variata de ecusoane si suporturi de carduri. Acestea au sisteme diferite de prindere (cu ac, cu clip, magnetic, cu snur textil sau cu dispozitiv cu snur retractabil) si vin in diferite dimensiuni, fiind usor sa alegeti cel potrivit nevoilor si preferintelor dumneavoastra. Produse marca Durable.

Ce tipuri de ecusoane pot găsi pe BNB?

Pe site-ul nostru, îți punem la dispoziție diverse modele de ecusoane, adaptate pentru mai multe tipuri de evenimente și nevoi. Indiferent dacă te afli în căutarea unui ecuson de plastic pentru evenimente formale sau a unui ecuson retractabil pentru uz zilnic la birou, vei găsi cu ușurință ceva care să se potrivească fiecărei ocazii. Tipurile de ecusoane pe care le găsești pe BNB sunt simple, de birou, port-document și suport card.

Care sunt opțiunile disponibile pentru suporturile de ecusoane?

BNB îți pune la dispoziție diverse opțiuni pentru suporturile de ecusoane. Indiferent dacă preferi un suport de ecuson de plastic simplu sau un suport de ecuson cu șnur, avem varietatea necesară pentru ca tu să găsești ceea ce ai nevoie. Acestea au tip de prindere cu clip sau șnur retractabil, diverse dimensiuni și sunt potrivite pentru card și poze. De asemenea, ai la dispoziție două formate, orizontal și vertical.

Ce tip de prindere au ecusoanele disponibile pe BNB?

Ecusoanele disponibile pe site-ul nostru au diverse tipuri de prindere pentru a se potrivi nevoilor tale, cum ar fi cu ac, autoadeziv, cu bandă, magnetic, cu șnur retractabil, cu șnur textil. Acestea vin in culori precum albastru, roșu sau alb, în format orizontal sau vertical și sunt potrivite atât pentru card, cât și pentru poze. Pentru o purtare comodă, poți alege ecusoane cu șnur, iar pentru o fixare elegantă și sigură, ecusoane magnetice. Tipurile de prindere sunt proiectate astfel încât să îți ofere flexibilitate și confort. BNB îți oferă atât ecusoane, cât și suporturi cu sisteme de prindere potrivite pentru ca tu să beneficiezi de un pachet complet. Comandă dintr-o gamă variată de produse cu prețuri competitive și bucură-te de beneficii și puncte de fidelitate.