Un moment ...

Ai adaugat un produs in cos

Ai X produse in cos.

Dosare carton

Afiseaza ca: Afisare grila Afisare lista
1 2 Next
1 2 Next
Pentru organizarea documentelor acasa sau la birou foarte utile sunt dosarele de carton. In plus, acestea faciliteaza procesele birocratice si sunt necesare pentru arhivarea si expedierea actelor. Oferta de produse de papetarie si birotica disponibila pe bnb.ro este extrem de variata, de aceea vei gasi intotdeauna accesoriile de care ai nevoie pentru ordonarea si pastrarea in siguranta a actelor. Poti alege de pe bnb.ro dosare si mape de carton, dintr-o varietate de produse care difera prin design si prin specificatii. Oferta noastra include diverse modele de dosare, potrivite pentru diferite utilizari. Asadar, de pe bnb.ro poti comanda dosare cu sina, dosare incopciate, dosare plic sau simple, care sunt disponibile intr-o gama vasta de culori si modele. Produsele noastre sunt potrivite pentru diverse formate, astfel ca poti opta pentru tipul dorit. De asemenea, ai posibilitatea de a opta pentru diverse dimensiuni ale etichetelor in raport cu lungimea totala a directorului; din oferta noastra fac parte dosare taiate drept, taiate la ⅓, la ⅕, sau la ⅖. Sistemul de etichetare reprezinta un real atu care ajuta la organizarea eficienta a documentelor dintr-un birou sau de acasa. Acestea pot fi pozitionate in partea superioara a dosarelor, la finalul sau pe lateralul acestora. Comanda dosare din carton de calitate, pentru protejarea documentelor si a fiselor importante; produsele disponibile in aceasta sectiune sunt realizate din carton de 350g/mp, pentru un plus de rezistenta. In plus, te intampinam cu o gama cromatica extinsa de dosare, pentru ca organizarea actelor sa se transforme intr-un proces placut, usor si rapid. Alege accesorii de birou premium de pe bnb.ro si beneficiaza de articole de papetarie si birotica la preturi accesibile!

Ce tipuri de dosare din carton găsești pe BNB?

BNB oferă o gamă diversificată de dosare pentru a satisface nevoile diferite ale clienților. Printre opțiunile disponibile se numără dosare cu capse, care oferă o soluție sigură și practică pentru organizarea documentelor, dosare cu șină, din carton pentru o organizare eficientă și acces ușor la hârtii, dosare încopciate pentru o închidere sigură și protecție suplimentară a conținutului, precum și plicuri dosar pentru păstrarea documentelor într-un mod compact și ordonat. Alege tipul de dosar de carton cu șină potrivit fiecăreia dintre nevoile tale de protejare, stocare sau transport de documente.

Ce culori au dosarele cu șină de pe BNB?

Dosarele cu șină de carton sau de plastic de pe BNB sunt disponibile într-o varietate de culori, adaptate gusturilor și preferințelor diferite ale clienților. Paleta de culori include opțiuni clasice precum negru, albastru, roșu, verde, dar și multe altele. Astfel, clienții au posibilitatea de a alege un dosar cu șină în culoarea care se potrivește cel mai bine preferințelor lor cromatice sau care se poate integra armonios în mediul de lucru sau de studiu.

Ce preț au dosarele din carton vândute pe BNB?

Prețurile dosarelor din carton cu șină pe BNB variază în funcție de tipul de dosar, dimensiune, calitate și specificațiile individuale ale fiecărui produs. BNB oferă o gamă diversă de prețuri pentru a satisface diferitele bugete ale clienților. Explorează opțiunile disponibile și alege produsele care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale, atât din punct de vedere al caracteristicilor, cât și al bugetului! Astfel, BNB se angajează să ofere soluții de stocare și organizare accesibile, fără a sacrifica din calitatea și funcționalitatea produselor lor.