Un moment ...

Ai adaugat un produs in cos

Ai X produse in cos.

STAEDTLER

STAEDTLER Gama Staedtler oferă produse diversificate, atât pentru organizarea biroului prin: rechizite, instrumente de scris, echipamente și accesorii cât și prin jucării de artă și îndemânare potrivite pentru cei mici.
Copilul tău va putea beneficia de o creștere a creativității și va oferi un randament mai mare al atenției în timpul cursurilor, cât și acasă, în timpul alocat pentru teme datorită produselor colorate de la Staedtler.
Drept instrumente de scris, creioanele mecanice îi oferă celui mic opțiunea de a alege cele mai bune modele pentru el. Asemeni lor, copilul poate opta pentru pixuri, fie acestea cu sau fără mecanism.
Dacă cel mic este pasionat de desen și artă, produsele Staedtler oferă clientului o gamă de culori vii în acuarelă și tempera sau chiar printr-un set de carioci.
Stimulează-i creativitatea prin jucării de divertisment cât și educaționale precum: seturile de modelaj pentru bijuterii.
Dacă ești în căutarea unor accesorii potrivite pentru dispozitivele digitale, precum tableta, laptopul sau telefonul, te poți inspira din gama de articole speciale și moderne.
Produsele Staedtler sunt potrivite pentru orice vârstă și pentru orice domeniu de activitate, fie acesta profesional sau educațional. De asemenea, ele pot fi folosite pentru uz personal sau comercial.
Staedtler este unul dintre cei mai mari jucători în piața instrumentelor de scris la nivel global. Înființată în Germania, produsele lor beneficiază de calitatea și de precizia nemțească a materialelor și a forței de muncă.
De aceea produsele Staedtler sunt căutate în special de persoanele cu aspirații artistice și de profesioniști, cât și de părinții care doresc calitate pentru cel mic.
Produse Staedtler sunt create prin aparaturi moderne ce diminuează efectele negative pentru mediul înconjurător.
Staedtler pornește de la câteva valori fundamentale ce se pot observa și în produsele comercializate; acestea fiind tradiția, esteticul, calitatea și respectul și încrederea.
Categorii in care producatorul este prezent:
Afiseaza ca: Afisare lista Afisare Grila
1 2 ... 5 Next
1 2 ... 5 Next