Un moment ...

Ai adaugat un produs in cos

Ai X produse in cos.

3M

3M 3M este un brand specializat in foarte multe industrii precum: design, constructii, electronica, energie, bunuri de consum, industria auto si prelucratoare, in sanatate, siguranta, transporturi si solutii comerciale. Produsele 3M din Romania sunt, de asemenea, potrivite pentru mai multe domenii de interes.
Produsele 3M se regasesc sub diferite marci si colectii care completeaza stocul total al brandului; cele mai intalnite fiind: Command, Filtrete, Futuro, Littmann, Nexcare, Post-it, Scotch-Brite, ScotchBlue si Scorch.
3M este cunoscut in special pentru calitatea superioara a benzilor adezive potrivite atat pentru lucrarile din locuinta ta cat si la nivel industrial. Exista banda adeziva dubla neagra sau alba, de montare, transparenta, de marcat temperaturi inalte, de camuflaj si de mascare.
Deoarece produsele 3M activeaza intr-o plaja mare de domenii, acestea sunt prezente si in domeniul IT, in special al perifericelor acestuia. De exemplu, 3M ofera solutii ergonomice, de confort si relaxare, in timpul sesiunilor de stat la calculator sau la laptop prin diferite tipuri de suporturi: de birou, de laptop, de monitor, de mouse (mouse pad si mouse ergonomic) cat si pentru picioare.
Bineinteles, fiind flexibil, 3M iti poate oferi produse de birotica pentru locul de munca si pentru activitatile scolare si educationale. Astfel, au o gama extinsa de post-it-uri, de pilda: super sticky, cuburi de hartie, semne de pagina, notite pentru conferinte si post-it-uri cu diferite forme speciale. Acestea au culori si dimensiuni variate.
3M, mentionat anterior, se ocupa si de zonele industriale de calibru mare, precum zona spitaliceasca si cea de constructii. Astfel, ei ofera firmelor de specialitate echipamente de igiena sanitara: masti de protectie cu functii respiratorii si combinezoane de ocrotire a sanatatii cat si ochelari de protectie si confort.
In functie de domeniul tau de activitate, alege produsele de calitate 3M din Romania!
Categorii in care producatorul este prezent:
Afiseaza ca:
1 2 ... 4
1 2 ... 4