Un moment ...

Ai adaugat un produs in cos

Ai X produse in cos.

HERLITZ

HERLITZ Herlitz oferă produse de calitate atât pentru dezvoltarea educațională: școală, facultate sau cursuri auxiliare cât și pentru dezvoltarea profesională, la locul de muncă. Herlitz are produse trendy care încântă privirile, și totodată acestea au o durată lungă de viață.
Pentru organizarea biroului, Herlitz oferă produse precum capsatoarele pentru hârtii și documente, alături de decapsator. În plus, actele pot fi sortate prin folosirea de mape de birou sau perforatoare pentru colile de tip notițe la care vrei să ajungi rapid și să fie în ordinea corectă.
Suporturile de organizare pentru birou, ajută la sporirea productivității de muncă. Aici îți poți aranja instrumentele de scris, precum: pixurile, creioanele colorate și evidențiatoarele, cât și radiera și foarfeca de birou.
Dacă activitatea ta educațională sau profesională necesită un stil clasic de notare a informațiilor, poți opta pentru caietele sau agendele cu copertă de calitate pentru a putea fi transportate oriunde.
În același chip, dacă domeniul tău dispune de dispozitive digitale, alege un rucsac sau o geantă pentru laptop ca acesta să fie în siguranță și ferit de șocuri.
Produsele Herlitz nu se limitează doar la accesoriile și echipamentul pentru birou, ci sunt concepute și pentru momentele vesele, plăcute și distractive. Fie că se organizează o petrecere la locul de muncă sau pentru festivitățile școlare, decorațiunile ar trebui să fie nelipsite.
Alături de articolele necesare, precum paharele pentru petrecere sau farfuriile. Decorează locul cu baloane colorate și nu uita să împachetezi cadoul cu hârtie specială!
Produsele Herlitz ajută în activitatea de dezvoltare educațională a copiilor prin gama extinsă de produse cu aspect plăcut, drăguțe și colorate care sporesc creativitatea și randamentul muncii în timpul orelor de școală sau a sesiunilor de teme, cât și a persoanelor mature la locul de muncă.
Brandul Herlitz este unul dintre cei mai mari concurenți ai pieței instrumentelor de scris și de colorat, de rechizite școlare, de produse de papetărie și birotică, cât și a ghiozdanelor, rucsacilor și a penarelor.
Categorii in care producatorul este prezent:
Afiseaza ca:
1 2 ... 31
1 2 ... 31