Un moment ...

Ai adaugat un produs in cos

Ai X produse in cos.

STABILO

STABILO Stabilo oferă calitate superioară pentru rechizitele școlare, cât și confortul elevilor și al studenților atunci când folosesc produsele de scris pentru cursurile, temele și proiectele lor. Bineînțeles, accesoriile sunt potrivite pentru orice persoană, indiferent de domeniul în care își desfășoară activitățile, fie acestea educaționale sau profesionale.
Rechizitele și produsele de scris Stabilo sunt create la cele mai înalte standarde prin producție nemțească.
Produsele oferă o plajă diversificată a creioanelor mecanice, datorită dimensiunilor diferite de rezerve cât și a modelelor colorate sau neutre.
Pixurile Stabilo pot fi cu gel, cu mecanism sau fără mecanism. Ele variază și în funcție de mărime, culoare și model, însă toate acestea sporesc dorința de scriere cât și antrenează nivelul de creativitate al persoanelor.
Produsele Stabilo ating, de asemenea, un grup țintă deosebit datorită stilourilor și a rechizitelor concepute pentru persoanele care scriu cu mâna stângă: de la pixuri și creioane până la ascuțitori.
Markerele, linerele și evidențiatoarele sau textmarkerele sunt produse de calitate ce persistă în timp și pot fi folosite pe diferite materiale de papetărie. În plus, Stabilo oferă clienților și articole de scris potrivite pentru whiteboards și flipchats.
Persoanele talentate și cele cu înclinații artistice, pot alege produse și seturi de creioane colorate pentru artă în scopul realizării proiectelor mult dorite. De exemplu, Stabilo oferă creioanele colorate speciale într-o cutie de lemn, vintage ce inspiră creativitate și rodnicie pentru planuri și schițe de lucru.
Brandul Stabilo este unul de top în piața de rechizite de școală, birotică și papetărie datorită calității și a dedicației pe care o prezintă publicului larg. Compania își realizează activitățile în baza valorilor fundamentale, precum: obiectivele comune, încrederea reciprocă, munca în echipă, autocritica și succesul; valori ce se resimt și în calitatea produselor oferite.
Categorii in care producatorul este prezent:
Afiseaza ca: Afisare lista Afisare Grila
1 2 ... 4 Next
1 2 ... 4 Next