Un moment ...

Ai adaugat un produs in cos

Ai X produse in cos.

Pixuri cu gel

Afiseaza ca: Afisare grila Afisare lista

Ce opțiuni de culori sunt disponibile pe BNB pentru pixurile cu gel?

La BNB, îți punem la dispoziție o paleta variată de culori pentru pixuri cu gel. Indiferent dacă te afli în căutarea unor tonuri mai subtile sau a unor nuanțe mai vibrante, vei găsi opțiuni diversificate. Câteva dintre acestea sunt: alb, albastru, albastru deschis, albastru închis, negru, portocaliu, roșu, roz, turcoaz, verde, violet. De la seturi pixuri cu gel colorate în culori mai îndrăznețe la culori mai comune, avem tot ceea ce trebuie pentru a-ți face experiența de scris mai plăcută.

Ce grosime au vârfurile pixurilor cu gel de pe BNB?

Un set de pixuri colorate cu gel conține instrumente de scris cu vârfurile de grosimi variate, aceasta reprezentând un aspect important al experienței de scriere. De la vârfuri subțiri și precise, potrivite pentru detaliile fine, până la vârfuri mai groase, potrivite pentru un scris mai expresiv, poți alege grosimea potrivită stilului tău de scris sau nevoilor specifice. Iată grosimile dintre care poți alege: 0.3 mm, 0.4 mm, 0.5 mm, 0.6 mm, 0.7 mm, 1 mm.

Sunt pixurile cu gel potrivite pentru utilizarea pe diverse tipuri de hârtie sau alte suprafețe?

La BNB găsești pixuri cu gel create pentru a oferi o experiență de scris plăcută și fluidă, indiferent de suprafața pe care scrii. Acestea sunt potrivite pentru utilizarea pe diverse tipuri de hârtie, chiar și pe alte suprafețe. Fie că utilizezi pixurile colorate cu gel sau cele simple, vei obține calitate în orice situație. Comandă pixurile cu gel de care ai nevoie și bucură-te de beneficii și puncte de fidelitate, precum și de livrare gratuită la comenzile de peste 250 lei.