Un moment ...

Ai adaugat un produs in cos

Ai X produse in cos.

Post-it, notite adezive

Afiseaza ca: Afisare grila Afisare lista
1 2 Next
1 2 Next
Excelente pentru organizarea biroului dar și pentru activitățile cotidiene, de la școală, de la locul de muncă sau din timpul liber, post-it-urile îți vor aduce o pată de culoare în sarcinile ce trebuie duse la bun sfârșit. Post-it-urile vin într-o gamă cromatică vastă: alb, albastru, verde, galben, asortat, roz, portocaliu sau multicolor. Indiferent de activitățile tale, vei reuși să găsești modelul ideal! De exemplu, poți achiziționa post-it-uri la prețuri atractive cu forme speciale: emoji, fluturi, flori, cu mesaje, în formă de cub, liniate, pentru semne de pagină sau chiar poți opta pentru cele standard, utilizate în mediul formal sau în conferințe. Un mod rapid, eficient și plăcut privirii prin care îți poți organiza activitățile de zi cu zi este să creezi un panou plin de post-it-uri, iar pe fiecare dintre acestea să scrii ideile principale sau cuvintele importante. Poți chiar să te joci cu culorile lor: pentru lista de cumpărături folosește culoarea verde, iar pentru activitățile și întâlnirile cu prietenii din timpul liber poți utiliza culoarea roz. Noi îți punem la dispoziție, în stoc și la prețuri avantajoase, variate modele și forme de post-it-uri de la branduri recunoscute: 3M, Pelikan, Info Notes, Herlitz sau Centrum din care poți alege cele mai îndrăgite culori și tipuri de notițe!

Ce variante de notițe adezive sunt disponibile pe BNB?

Post-it-urile te ajută să păstrezi organizarea biroului și să ții evidența priorităților. Indiferent dacă dorești post-it-uri colorate mici, post-it-uri colorate sau cuburi de notițe, pe BNB găsești opțiuni care să se potrivească preferințelor personale și stilului tău de lucru. Acestea sunt excelente pentru activitățile cotidiene, școală, timpul liber sau pentru locul de muncă. Tipurile de notițe disponibile sunt: super sticky, z-notes, conferință, cub, dispenser notițe, forme speciale, liniate, mesaj, semn pagină, standard.

În ce culori pot alege post-it-uri de pe BNB?

Pentru a-ți personaliza spațiul de lucru și pentru a-ți nota eficient ideile, îți punem la dispoziție notițe adezive într-o gamă variată de culori, cum ar fi: alb, albastru, verde, galben, asortat, roz, portocaliu sau multicolor. Alege culorile care îți inspiră creativitate și care îți permit să evidențiezi informațiile esențiale. Mai mult, ai posibilitatea de a alege post-it-uri la prețuri avantajoase în diverse forme speciale, cum ar fi emoji-urile, florile sau cele cu mesaje, dacă cele simple nu îți oferă inspirație. Poți alege să îți organizezi activitățile zilnice cu ajutorul post-it-urilor. Fiecare poate să conțină idei principale sau cuvinte cheie, iar prin intermediul diverselor forme și culori te poți juca cu creativitatea.

Care sunt dimensiunile disponibile pentru post-it-urile de pe BNB?

În ceea ce privește dimensiunile notițelor adezive, îți oferim diverse opțiuni astfel încât să îți poți alege instrumentele de organizare potrivite pentru nevoile tale. Dimensiunile încep cu 20 mm x 38 mm și ajung la 200 mm x 149 mm. În plus, numărul de file al notițelor adezive încep de la 25 file și ajung până la 1200 file, în funcție de model, de la branduri recunoscute, precum 3M, Pelikan, Info Notes, Herlitz sau Centrum. Alege-ți notițele adezive preferate și bucură-te de mai multă inspirație și eficiență!