Un moment ...

Ai adaugat un produs in cos

Ai X produse in cos.

Capsatoare Hartie

Afiseaza ca: Afisare grila Afisare lista
1 2 ... 5 Next
1 2 ... 5 Next
Găsiți la BNB.ro o largă varietate de accesorii pentru birou precum capsatoare și capse pe care să le utilizați la serviciu sau să le achiziționați pentru activitatea școlară a copiilor, care au nevoie de rechizite diverse. Alegeți modele ergonomice de capsatoare, capse pentru capsator, sau capsator pentru hârtie, pe care vi le oferim într-o gamă largă de dimensiuni și culori: Capsatoare Aveți la dispoziție peste 200 de modele de capsatoare pentru diverse materiale și grosimi, inclusiv textile, plastic și hârtie plastifiată. Găsiți la BNB.ro capsatoare manuale, mecanice și electrice pentru 10, 20, 30, 50 de coli. Alegeți produsele noi, precum seturi de capsator și perforator sau seturi de capsator și clește de desfăcut capse. Aceste produse de birou sunt disponibile în zeci de culori și modele, în funcție de necesitățile dumneavoastră. Capse pentru capsator Vă oferim capse în toate mărimile usual, professional și hobby. Aveți la dispoziție capse standard, capse strong, capse pentru tackere, capse pentru capsatoare de materiale textile. Pentru ușurința în folosire, capsele sunt disponibile în ambalaje diverse: cutii de carton, cutii de plastic cu închidere securizată, casete cu eliberare controlată. Capsator pentru hârtie Alegeți dintre modele de capsatoare de hârtie realizate din material plastic sau metalice. Optați pentru capsatoare dotate cu mecanism vertical, modele cu capsare plată, capsator vertical, capsator clește metalic sau capsator reglabil, care poate să prindă până la 140 de coli la o singură utilizare.

Ce capacitate de capsare au capsatoarele de pe BNB?

Descoperă o gamă diversificată de capsatoare de birou ce au capacități variate, astfel încât să putem satisface nevoile tale de la birou sau de școală. Alege din cele peste 200 de modele ce au capacitatea de capsare începând cu 5 coli până la 210 coli. Indiferent dacă ai nevoie de un capsator pentru un număr mai mic sau unul mai mare de coli, îl vei găsi pe cel potrivit, de la modele standard până la cele mai avansate, cu o capacitate sporită de capsare.

Ce varietăți de capse sunt disponibile?

Pe site-ul nostru găsești capse disponibile în toate mărimile obișnuite, profesionale și pentru activități de hobby. Alege dintre capsele standard, cele strong, cele pentru tackere sau pentru materialele textile. Capsele vin în ambalaje diverse, cum ar fi cutii de plastic cu închidere securizată, curii de carton sau casete cu eliberare controlată. Indiferent de necesitatea ta, vei găsi capsele ideale care să asigure fixarea și rezistența corespunzătoare.

Care sunt mărcile de capsatoare și capse pe care le găsesc pe BNB?

Pe BNB, ai acces la o selecție de mărci de capsatoare cu capse de calitate și durabile. Poți opta pentru branduri recunoscute, cum ar fi Leitz, Rapid, Maped, Novus, M&G și multe altele. Acestea se află pe piața românească de peste 10 ani și furnizează produse de înaltă calitate la prețuri avantajoase. Fie că îți dorești un capsator de hârtie simplu sau capsator de hârtie profesional, pe BNB ai acces la o varietate de produse la prețuri accesibile și beneficiezi de modalități multiple de plată, cum ar fi numerar, card, virament bancar, online în rate sau ramburs. Alege capsator de pe BNB și bucură-te de calitate și eficiență în activitățile tale de zi cu zi!