Un moment ...

Ai adaugat un produs in cos

Ai X produse in cos.

Hartie copiator, Xerox, imprimanta

Afiseaza ca: Afisare grila Afisare lista
1 2 Next
1 2 Next
Găsiți la BNB.ro produse de papetărie diverse, printre care se remarcă o gamă bogată de articole din hârtie, potrivite pentru activități școlare și profesionale. Alegeți produsele preferate dintre următoarele sortimente: hârtie pentru copiator. Aveți la dispoziție topuri hârtie copiator și hârtie xerox la toate dimensiunile de care aveți nevoie: A0, A2, A3 și A4. Optați pentru hârtie copiator Economy sau Premium, care se pretează la fotocopiere color și alb-negru. Pentru o atitudine eco alegeți hârtie copiator reciclată, de înaltă calitate, disponibilă în pachete individuale și cutii cu 3, 5 sau mai multe topuri hârtie. Beneficiați de o largă varietate de gramaje hârtie: 80, 90, 100, 120, 160 grame, potrivite pentru toate tipurile de copiatoare. La BNB.ro găsiți hârtie pentru copiator de 160 grame, care reprezintă un carton special pentru sistemele laser color digitale. Utilizați acest produs high pentru redarea strălucitoare a culorilor și rezultate excelente la tipărire. Sortimentul este disponibil în ambalaj transparent cu posibilitate de închidere și deschidere repetată. Hârtie pentru imprimantă - Alegeți sortimentul de care aveți nevoie dintr-o gamă largă de dimensiuni: A0, A2, A3, A4, grosimi, texturi (mată, lucioasă) și nuanțe (hârtie albă, hârtie colorată). La BNB.ro găsiți și hârtie pentru imprimanta matriceală, în gamă completă de hârtie albă sau color, de format A3 sau A4, ambalată în cutie de carton. Puteți să cumpărați topuri hârtie cu 500 sau 1000 de coli. Alegeți topuri hârtie de diferite volume, ca să aveți în permanență stocuri utile pentru desfășurarea activităților de zi cu zi.

Ce tipuri de hârtie pentru copiator oferă BNB?

BNB oferă o gamă variată de opțiuni de hârtie pentru copiator, acoperind astfel nevoile diversificate ale clienților săi. Fiecare tip de hârtie xerox are scopul de a crea o experiență plăcută utilizatorului prin furnizarea unei calități superioare. Tipurile de hârtie pe care le găsești pe BNB sunt hârtie standard, hârtie de înaltă calitate, hârtie reciclabilă.

Care sunt diferențele dintre diversele tipuri de hârtie de copiator disponibile?

Fiecare tip de hârtie xerox a4 este gândit pentru a răspunde cerințelor tale. Iată caracteristicile hârtiilor de copiator disponibile în portofoliul nostru: - hârtia standard pentru copiator: adesea utilizată pentru documente zilnice, este echilibrul perfect dintre calitate și cost și este alegerea ideală pentru printarea documentelor de birou obișnuite și corespondența generală; - hârtia de înaltă calitate: oferă o calitate superioară a imprimării, poate să îmbunătățească vizual aspectul documentelor și poate fi potrivită pentru proiecte mai importante sau prezentări cu cerințe de calitate superioară; - hârtia reciclată: provine din materiale reciclate, iar acest lucru contribuie la reducerea impactului asupra mediului, ceea ce o face potrivită pentru organizațiile orientate către sustenabilitate și responsabilitate ecologică.

Cum pot alege cea mai potrivită hârtie A4 pentru biroul meu de pe BNB?

Pentru a alege hârtia A4 potrivită pentru biroul tău va trebui să ții cont de preferințele tale. Dacă îți dorești economie și eficiență, poți opta pentru hârtia standard. Dacă îți place să te joci cu culorile și detaliile, hârtia de înaltă calitate ar fi mai potrivită pentru tine. Iar dacă te preocupă sustenabilitatea, un top de hârtie reciclată este alegerea ideală.

Pot găsi pe BNB hartie A4 premium, dar reciclată?

Dacă te afli în căutarea unui top de hârtie xerox care să arate bine și să fie și prietenos cu mediul, BNB este locul potrivit. Lasă hârtia pentru copiator BNB să aducă satisfacție cu fiecare imprimare!