Un moment ...

Ai adaugat un produs in cos

Ai X produse in cos.

Acuarele si tempera

Afiseaza ca: Afisare grila Afisare lista
Planșele puiului tău prind viață cu cele mai vii culori pentru pictură de la BNB! Avem acum disponibile în stoc produse ce pot colora întregul univers de gânduri și idei al unui copil, indiferent de vârsta sa! Vezi care sunt cele mai avantajoase oferte ale zilei și alege să comanzi online: culori acrilice, culori tempera, guașe, culori în ulei, seturi de acuarele cu multe culori, dar și recipiente pentru apă sau palete pentru testarea nuanțelor. Le achiziționezi rapid pe toate din același loc, economisind astfel timpul irosit la cozile din librării.

Ce avantaje oferă acuarelele tempera în comparație cu cele clasice?

Cu ajutorul acuarelelor tempera, experiența artistică a micuțului tău devine mai captivantă și entuziasmantă. Avantajele oferite de tempera acuarele față de cele clasice sunt, în primul rând, furnizate de către versatilitatea lor. Poți aplica acuarele tempera pe o varietate de suprafețe, inclusiv hârtie, carton sau lemn, ceea ce extinde posibilitatea de creație. Datorită faptului că sunt opace, acuarelele tempera oferă o acoperire uniformă și o intensitate crescută a culorilor.

Câte culori au seturile de acuarele pentru copii de pe BNB?

Seturile de acuarele tempera de pe BNB vin disponibile într-o varietate de culori, stimulând astfel creativitatea și imaginația celor mici. Seturile de acuarele pentru copii pornesc de la 3 culori și pot ajunge până la 48 de culori. Aceste seturi sunt special concepute pentru a sprijini dezvoltarea artistică a copiilor, încurajându-i să creeze opere de artă pline de viață și culoare. Pe BNB găsești următoarele pentru desen: acuarele acrilice, acuarele guașe, acuarele premium, acuarele tempera, creioane tempera, normale, sclipici, tempera, vopsea acrilică.

Care sunt diferențele dintre acuarelele tempera și cele acrilice?

Acuarelele tempera și cele acrilice vin cu diferențe semnificative în ceea ce privește tehnica de pictură preferată. Cele tempera au o mai bună solubilitate în apă și capacitate de diluare, ceea ce permite tehnici precum stratificarea, iar cele acrilice oferă o acoperire mai densă și o consisteță mai groasă, ceea ce le face potrivite pentru lucrările cu texturi pronunțate. Pe BNB, ai acces la o gamă variată de produse pentru pictură și artă. Achiziționează toate instrumentele necesare pentru activitățile creative ale celui mic dintr-un singur loc și bucură-te de transport rapid și gratuit la comenzile de peste 250 lei.