Un moment ...

Ai adaugat un produs in cos

Ai X produse in cos.

Uscator de maini cu actionare senzor, din inox satinat, Machflow Mediclinics

Mediclinics
Uscator de maini cu actionare senzor, din inox satinat, Machflow Mediclinics
Uscator de maini cu actionare senzor, din inox satinat, Machflow Mediclinics
Uscator de maini cu actionare senzor, din inox satinat, Machflow Mediclinics
Cod produs: M09ACS

2124,00 Lei(pret cu TVA)

Stoc furnizor
2124 puncte de fidelitate
Bucati:

 

 

Livrare gratuita
Oferim livrare GRATUITA prin curier rapid, oriunde in Romania, pentru toate comenzile de minim 250 de lei.
Pentru comenzile mai mici de 250 de lei se va aplica o taxa de livrare minima calculata in cosul de cumparaturi.
Telefon: 0372 552 601
Cu un design compact și foarte robust, acest uscător de mâini este foarte eficient din punct de vedere energetic și durabil, oferind economii mari de energie și uscare rapidă a mâinilor. Foarte recomandat pentru locurile cu trafic intens.

Are un motor reglabil de putere care reglează consumul de energie (între 420 și 1.500W) și oferă o viteză maximă de ieșire a aerului de 325 km / h, care vă usucă mâinile între 10 și 15 secunde.

Machflow Plus poate încorpora, opțional, un mediu filtrant HEPA care filtrează particulele solide în suspensie (polen, acarieni, fum de tutun etc.) îmbunătățind semnificativ calitatea aerului.

Ca o completare a mediului de filtrare HEPA și, de asemenea, opțional, Machflow Plus poate încorpora un ionizator (tehnologia „Ion igienic”) care curăță și purifică aerul prin emisia de anioni, eliminând majoritatea germenilor și particulelor transportate prin aer , ajutându-l să fie mai pur și mai sănătos.

Opțional, este, de asemenea, posibil să se încorporeze un kit de asamblare / dezasamblare rapidă pentru mașină (kit "Plug-in" cod KTP009) care vă permite să instalați și să dezinstalați uscătorul de mâini cu ușurință, rapid și în siguranță, făcând întreținerea mult mai eficientă și reducând costurile dvs. în același timp.

Nouă duză de concentrator de aer care ajută la canalizarea mai bună a fluxului de aer pe mâini. În loc să sufle aer peste mâini, focalizează fluxul de aer pentru o uscare mai bine orientată. Deschiderea mai îngustă a concentratorului conferă fluxului de aer o presiune mai mare la ieșire, sporind viteza acestuia și astfel, făcând procesul de uscare a mâinilor mult mai eficient.

Are un neutralizator de miros, cod RCPOM14 care aromatizează și dezodorizează mediul înconjurător datorită parfumului său moale (opțional).

Machflow Plus este echipat cu un sistem de deconectare automată a siguranței care îl oprește automat după 60 de secunde de utilizare continuă.

Este livrat standard cu toate elementele pentru fixarea acestuia pe un perete de cărămidă.

Comentarii Uscator de maini cu actionare senzor, din inox satinat, Machflow Mediclinics

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza acest produs!

Adresa de e-mail ramane confidentiala si nu va fi afisata pe site.

Resurse
Modalitati Livrare

Curier Oriunde in tara. Fara taxa de kilometrii suplimentari. Se aplica un tarif minim de livrare. Transportul este GRATUIT pentru comenzi peste 250 lei. 14.99 pentru comenzi sub 250 lei si 19.99 pentru comenzi mici sub 100 lei.

Cu masinile BNB In Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Cluj-Napoca, Craiova, Brasov. Deva, Baia-Mare, Hunedoara, Resita. Disponibil doar pentru persoane juridice. Gratuit.

Ridicare directa De la sediile BNB din Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Craiova, Cluj, Deva, Brasov, Baia-mare. Gratuit.

Mai mult
Conditii returnare Produs

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la unul dintre punctele de lucru ale VANZATORULUI, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor.

Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre CUMPARATOR, urmand ca VANZATORUL sa trimita pe cheltuiala proprie produsul ce va fi primit in schimb dupa constatarea defectului, integritatii sigiliilor, precum si modului de manevrare/montare.

Trimiterea produselor defecte se face DUPA ANUNTAREA PREALABILA A UNUI REPREZENTANT AL VANZATORULUI, specificand EXACT care este DEFECTUL CONSTATAT.

Mai mult
Informatii producator

Website/catalog Alte produse de la Mediclinics

Uscator de maini cu actionare senzor, din inox satinat, Machflow Mediclinics - pret cu TVA valabil astazi: 2,124.00 lei