Un moment ...

Ai adaugat un produs in cos

Ai X produse in cos.

Cleste timbru sec de mana IDeal Seal 51 x 25 mm Trodat

Trodat
Cleste timbru sec de mana IDeal Seal 51 x 25 mm Trodat
Cleste timbru sec de mana IDeal Seal 51 x 25 mm Trodat
Cod produs: TRIS5125

676,21 Lei(pret cu TVA)

Stoc furnizor
677 puncte de fidelitate
Bucati:

 

 

Livrare gratuita
Oferim livrare GRATUITA prin curier rapid, oriunde in Romania, pentru toate comenzile de minim 250 de lei.
Pentru comenzile mai mici de 250 de lei se va aplica o taxa de livrare minima calculata in cosul de cumparaturi.
Telefon: 0372 552 601
Acest model este foarte folosit datorita faptului ca este compact cu un sistem de parghii precis lasand astfel o amprenta ferma, curata pe majoritatea modelelor de hartie.
· Greutate = 0,26 kg.
· Embosarea se poate realiza intre 2 si 6 cm fata de marginea foii.

· Clestele timbru sec este folosit cel mai frecvent pentru securizarea actelor si documentelor oferind o siguranta in plus impotriva falsificarii acestora, dar poate fi folosit si pentru alte aplicatii diverse (personalizare felicitari, carti de vizita, marcare ambalaje produse, identificare biblioteca personala, securizare traduceri, etc.)
· In general un echipament timbru sec este alcatuit dintr-un sistem simplu de parghii care formeaza o presa, un suport pentru amprente si bineinteles amprentele (2 buc: negativ si pozitiv) care se confectioneaza in functie de nevoile beneficiarului sub forma rotunda sau dreptunghiulara. In functie de domeniul de utilizare va putem furniza toate categoriile de clesti timbru sec precum si toate informatiile necesare ca sa faceti alegerea corecta.

Comentarii Cleste timbru sec de mana IDeal Seal 51 x 25 mm Trodat

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza acest produs!

Adresa de e-mail ramane confidentiala si nu va fi afisata pe site.

Resurse
Modalitati Livrare

Curier Oriunde in tara. Fara taxa de kilometrii suplimentari. Se aplica un tarif minim de livrare. Transportul este GRATUIT pentru comenzi peste 250 lei. 19.99 pentru comenzi sub 250 lei si 24.99 pentru comenzi mici sub 100 lei.

Cu masinile BNB In Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Cluj-Napoca, Craiova, Brasov. Deva, Baia-Mare, Hunedoara, Resita. Disponibil doar pentru persoane juridice. Gratuit.

Ridicare directa De la sediile BNB din Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Craiova, Cluj, Deva, Brasov, Baia-mare. Gratuit.

Mai mult
Conditii returnare Produs

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la unul dintre punctele de lucru ale VANZATORULUI, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor.

Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre CUMPARATOR, urmand ca VANZATORUL sa trimita pe cheltuiala proprie produsul ce va fi primit in schimb dupa constatarea defectului, integritatii sigiliilor, precum si modului de manevrare/montare.

Trimiterea produselor defecte se face DUPA ANUNTAREA PREALABILA A UNUI REPREZENTANT AL VANZATORULUI, specificand EXACT care este DEFECTUL CONSTATAT.

Mai mult
Informatii producator

Alte produse de la Trodat

Cleste timbru sec de mana IDeal Seal 51 x 25 mm Trodat - pret cu TVA valabil astazi: 676.21 lei