Un moment ...

Ai adaugat un produs in cos

Ai X produse in cos.

Textmarker Pink, MONO Edge 90 Tombow

Tombow
Textmarker Pink, MONO Edge 90 Tombow
Textmarker Pink, MONO Edge 90 Tombow
Textmarker Pink, MONO Edge 90 Tombow
Textmarker Pink, MONO Edge 90 Tombow
Textmarker Pink, MONO Edge 90 Tombow
Cod produs: WA-TCA90

9,00 Lei(pret cu TVA)

Stoc furnizor
9 puncte de fidelitate
Bucati:

 

 

Informatii livrare
Oferim livrare GRATUITA prin curier rapid, oriunde in Romania, pentru toate comenzile de minim 250 de lei.
Pentru comenzile mai mici de 250 de lei se va aplica o taxa de livrare minima calculata in cosul de cumparaturi.
Telefon: 0736 909 442
Mono Edge Este un marker dual ce înglobează două instrumente (un texmarker cu vârf tesit tip daltă de 3,8 mm din fetru sintetic și un liner cu vârf ascuțit tip bullet de 0,4 mm din fetru sintetic) într-unul singur și dă posibilitatea de a scoate evidență prin marcare trasată pozițiile cele mai importate din cadrul unui document, cu alte cuvinte de a da valoare unui moment de inspirație creativ.
Scrisul este puntea de legătură dintre gând și materie, iar rolul lui Mono Edge este de a ne ajuta să aducem în prima linie chintesența mesajului imprimat foii de hârtie de firul de cerneală al "scriitorului". Produsul inițial cunoscut pe piața japoneză sub denumirea de Kei Coat a avut parte de o apreciere masivă din partea utilizatorilor niponi și drept urmare s-a hotărât să fie implementat și pe piață europeană sub numele de Mono Edge. Vârful texmarkerului (miezul de fetru) este protejat de o terminație laterală din ABS pentru a împiedica ruperea acestuia, cât și pentru a oferi posibilitatea utilizatorului de a trasa linii cu ajutorul unei rigle fără a lăsa urme de cerneală pe aceasta. De asemenea cele două vârfuri de fetru ale dual markerului sunt alimentate dintr-un singur rezervor, fapt care ne garantează că putem să utilizăm ambele capete până la epuizarea cernelii din rezervor, neavând surpriza ca unul din capete să rămână nealimentat. Cerneala este pe bază de apă cu uscare rapidă și se pretează la orice fel de hârtie fără să transpară pe partea cealată a colii. Mono Edge este disponibil într-o varietate de 6 culori vivide neon. Acest dual marker pare a fi ideal în transpunerea creativității noastre într-un jurnal, într-un notes sau pentru orice tip de document de la birou ce trebuie evidențiat.

Specificaţii
Din ABS.
Capace din material plastic. Capacele se închid prin apăsare. Clipul din plastic e de culoarea cernelii.
Corp din plastic ABS de culoare neagră. Rezervor unic de alimentare cu cerneală petru ambele capete nu permite ca unul din capete să rămână nealimentat.
Grip din plastic ABS de culoare neagră.
Vârfuri din fetru sintetic. Primul vârf este de 3,8 mm - textmarker, iar cel de-al doilea este de 0.4 mm - liner.

Garanţie
Markerele pentru decorații au termen de valabilitate doi ani de la data fabricării.

Conţinut
Dual Marker textmarker - liner cu cerneală pe bază de apă.

Comentarii Textmarker Pink, MONO Edge 90 Tombow

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza acest produs!

Adresa de e-mail ramane confidentiala si nu va fi afisata pe site.

Resurse
Modalitati Livrare

Curier Oriunde in tara. Fara taxa de kilometrii suplimentari. Se aplica un tarif minim de livrare. Transportul este GRATUIT pentru comenzi peste 250 lei. 14.99 pentru comenzi sub 250 lei si 19.99 pentru comenzi mici sub 100 lei.

Cu masinile BNB In Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Cluj-Napoca, Craiova, Brasov. Deva, Baia-Mare, Hunedoara, Resita. Disponibil doar pentru persoane juridice. Gratuit.

Ridicare directa De la sediile BNB din Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Craiova, Cluj, Deva, Brasov, Baia-mare. Gratuit.

Mai mult
Conditii returnare Produs

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la unul dintre punctele de lucru ale VANZATORULUI, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor.

Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre CUMPARATOR, urmand ca VANZATORUL sa trimita pe cheltuiala proprie produsul ce va fi primit in schimb dupa constatarea defectului, integritatii sigiliilor, precum si modului de manevrare/montare.

Trimiterea produselor defecte se face DUPA ANUNTAREA PREALABILA A UNUI REPREZENTANT AL VANZATORULUI, specificand EXACT care este DEFECTUL CONSTATAT.

Mai mult
Informatii producator

Alte produse de la Tombow

Textmarker Pink, MONO Edge 90 Tombow - pret cu TVA valabil astazi: 9.00 lei