Un moment ...

Ai adaugat un produs in cos

Ai X produse in cos.

Suport ergonomic pentru monitor One-Touch, cu doua brate adjustabile, negru Kensington

Kensington
Suport ergonomic pentru monitor One-Touch, cu doua brate adjustabile, negru Kensington
Suport ergonomic pentru monitor One-Touch, cu doua brate adjustabile, negru Kensington
Suport ergonomic pentru monitor One-Touch, cu doua brate adjustabile, negru Kensington
Suport ergonomic pentru monitor One-Touch, cu doua brate adjustabile, negru Kensington
Suport ergonomic pentru monitor One-Touch, cu doua brate adjustabile, negru Kensington
Suport ergonomic pentru monitor One-Touch, cu doua brate adjustabile, negru Kensington
Cod produs: EK59601WW

1204,45 Lei(pret cu TVA)

Stoc furnizor
1205 puncte de fidelitate
Bucati:

 

 

Livrare gratuita
Oferim livrare GRATUITA prin curier rapid, oriunde in Romania, pentru toate comenzile de minim 250 de lei.
Pentru comenzile mai mici de 250 de lei se va aplica o taxa de livrare minima calculata in cosul de cumparaturi.
Telefon: 0372 552 601

Sistem SmartFit®
Obtineti inaltimea adecvata a doua monitoare prin sistemul SmartFit® de la Kensington. Pur și simplu potriviți dimensiunea mâinii cu culoarea din graficul furnizat, setați înălțimea pe culoare și gata.


Brate reglabile cu doar o atingere
Fara efort! Bucurați-vă de ajustarea inaltimii, adancimii si unghiului fiecărui monitor. Cu o reglare a înălțimii intre 170 -505 mm, rotația monitorului la ± 90 ° și reglare a inclinarii de ± 90 °. Sistemul de miscare a monitorului pe baza de arc, va oferă control total asupra amplasării acestora, de la modul landscape la modul portrait și una langa alta daca sunt asezate vertical. Reglarea tensiunii sale de contrabalansare vă permite să „strângeți” sau să „slăbiți” fiecare braț pentru a suporta greutati diferite ale monitorului cu aceeași efort și stabilitate (cheie Allen inclusă).


Proiectare bazata pe stabilitate
Suportul pentru monitor Kensington SmartFit® cu doua brate ajustabile este stabil în fiecare poziție, susținând monitoare plate sau curbate de la 13'′ la 34'' si cu o greutate de pana la 9 kg.


Instalare usoara
Se monteaza cu clema tip C (grosime biroului: 10-85mm) sau orificiu pentru bucșă (grosimea biroului: 10-80mm) si cu diametru: 10,5mm – 50mm., instalarea suportul pentru monitor nu este permanenta și nu lasa urme, facilitand mutarea acestuia. Suportul este este ideal pentru monitoare cu sistem VESA, avand o placă de 75/100 detașabilă cu eliberare rapidă.


Sistem de gestionare a cablurilor
Sistemul de gestionare a cablurilori organizează și ascunde cablurile în timp ce brațele ridică cele doua monitoare degajând spațiu valoros de pe birou.


Incredere in Kensington
Sistemul pentru monitor Kensington SmartFit® cu brate reglabile este testat pentru a îndeplini standardele ANSI / BIFMA. Va puteti baza pe fiabilitatea unui braț de monitor rezistent și stabil.


Suportul pentru monitor, Kensington SmartFit® One-Touch, cu două brațe ajustabile pentru monitoare, va facilitează obținerea unei ergonomii perfecte (și o poziție confortabilă neutră) prin sistemul patentat SmartFit și design-ul complet articulat. Testat pentru a îndeplini standardele ANSI / BIFMA și construit pentru o rezistență garantată, fiind stabil în fiecare poziție, în timp ce arcul pe bază de gaz, face că ajustarea înălțimii, adâncimii și a unghiului fiecărui monitor să fie fără efort. Sistemul de gestionare a cablurilor încorporat în produs, organizează și ascunde cablurile în timp ce poți folosi suportul de monitor, miscând cele două monitoare în sus/jos, stânga/dreapta, oferind mai mult spațiu pe birou. Durabilitatea Kensington garantează un spațiu de lucru mai ergonomic pentru anii următori.

Cu sistemul SmartFit®, obțineți înălțimea corectă a monitorului pentru un confort maxim; pur și simplu potriviți dimensiunea mâinii cu culoarea din graficul furnizat, setați înălțimea la culoare și ați terminat;
Suportul de monitor Kensington SmartFit® One-Touch, cu două brațe ajustabile pentru două monitoare, face că reglarea înălțimii, adâncimii și a unghiului de vizualizare a fiecărui monitor să fie fără efort.
Este reglabil în înălțime cu o singură atingere;
Cu o reglarea a înălțimii între 170–505 mm, rotire și înclinare de ± 90° și un design complet articulat al produsului, beneficiați de un control total asupra amplasării celor două monitoare.
Reglarea tensiunii sale de contrabalansare, va permite să „strângeți” sau „să slăbiți” fiecare braț pentru a balansa greutatea monitorului cu același efort și stabilitate (cheie Allen inclusă);
Suportul de monitor Kensington SmartFit® One-Touch, cu două brațe ajustabile pentru două monitoare este stabil în orice poziție, susțînând monitoare plate sau curbate între 13'' – 34'' cântărind până la 9 kg;
Se montează cu Clama C (grosimea desktopului: 10-85mm), diametrul găurii: 10,5-50mm; Se poate desface ușor, deoarece instalare nu este permanentă și nu lasă urme.
Este ideal pentru monitoare cu montare tip VESA deoarece, include o placă de tip VESA 75/100, detașabilă cu eliberare rapidă;
Sistemul încorporat de gestionare a cablurilor, ajută să țînă cablurile ascunse și organizate, în interiorul brațului;
Este testat pentru a îndeplini standardele de performanță și siguranță ANSI / BIFMA;

Comentarii Suport ergonomic pentru monitor One-Touch, cu doua brate adjustabile, negru Kensington

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza acest produs!

Adresa de e-mail ramane confidentiala si nu va fi afisata pe site.

Resurse
Modalitati Livrare

Curier Oriunde in tara. Fara taxa de kilometrii suplimentari. Se aplica un tarif minim de livrare. Transportul este GRATUIT pentru comenzi peste 250 lei. 14.99 pentru comenzi sub 250 lei si 19.99 pentru comenzi mici sub 100 lei.

Cu masinile BNB In Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Cluj-Napoca, Craiova, Brasov. Deva, Baia-Mare, Hunedoara, Resita. Disponibil doar pentru persoane juridice. Gratuit.

Ridicare directa De la sediile BNB din Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Craiova, Cluj, Deva, Brasov, Baia-mare. Gratuit.

Mai mult
Conditii returnare Produs

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la unul dintre punctele de lucru ale VANZATORULUI, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor.

Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre CUMPARATOR, urmand ca VANZATORUL sa trimita pe cheltuiala proprie produsul ce va fi primit in schimb dupa constatarea defectului, integritatii sigiliilor, precum si modului de manevrare/montare.

Trimiterea produselor defecte se face DUPA ANUNTAREA PREALABILA A UNUI REPREZENTANT AL VANZATORULUI, specificand EXACT care este DEFECTUL CONSTATAT.

Mai mult
Informatii producator

Alte produse de la Kensington

Suport ergonomic pentru monitor One-Touch, cu doua brate adjustabile, negru Kensington - pret cu TVA valabil astazi: 1,204.45 lei