Un moment ...

Ai adaugat un produs in cos

Ai X produse in cos.

Set 30 markere cu vopsea, diferite dimensiuni, Coversall Collection + rezerve 30 ml Molotow

Molotow
Set 30 markere cu vopsea, diferite dimensiuni, Coversall Collection + rezerve 30 ml Molotow
Cod produs: MLW142

1329,99 Lei(pret cu TVA)

Stoc furnizor
1330 puncte de fidelitate
Bucati:

 

 

Livrare gratuita
Oferim livrare GRATUITA prin curier rapid, oriunde in Romania, pentru toate comenzile de minim 250 de lei.
Pentru comenzile mai mici de 250 de lei se va aplica o taxa de livrare minima calculata in cosul de cumparaturi.
Telefon: 0736 909 442
Display-ul preferat al oricărui designer conține 6 markere Blender cu pompiță ce permit iluminarea culorilor, 3 rezerve de 30 de ml pentru acestea, 12 softlinere cu pompiță Caligrafx 2 mm și 12 markere Coversall™ cu vârfuri de 4-8 sau 15 mm. Atât softlinerul Caligrafx, cât și markerele Coversall™ conțin cerneală pe bază de alcool cu bitum sintetic; sunt lucioase, opace, permanente, se usucă rapid, sunt aplicabile pe aproape toate suprafețele de interior sau exterior, reîncărcabile și prevăzute cu vârfuri schimbabile. În plus, markerele Coversall™ sunt echipate cu sistem capilar patentat și flux consistent de vopsea datorat supapei FLOWMASTER™. Perfecte pentru caligrafie și suprafețe mari.

- pe bază de alcool
- cerneluri speciale pe bază de bitum sintetic
- permanente
- uscare rapidă
- aplicare plastic(COVERSALL™)
- pentru aproape orice suprafaţă
- COVERSALL™ signal black
- curgere conistentă, constantă
- reîncărcabile
- vârfuri schimbabile
- mixable
- perfecte pentru caligrafie și pe suprafeţe mari

Comentarii Set 30 markere cu vopsea, diferite dimensiuni, Coversall Collection + rezerve 30 ml Molotow

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza acest produs!

Adresa de e-mail ramane confidentiala si nu va fi afisata pe site.

Resurse
Modalitati Livrare

Curier Oriunde in tara. Fara taxa de kilometrii suplimentari. Se aplica un tarif minim de livrare. Transportul este GRATUIT pentru comenzi peste 250 lei. 14.99 pentru comenzi sub 250 lei si 19.99 pentru comenzi mici sub 100 lei.

Cu masinile BNB In Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Cluj-Napoca, Craiova, Brasov. Deva, Baia-Mare, Hunedoara, Resita. Disponibil doar pentru persoane juridice. Gratuit.

Ridicare directa De la sediile BNB din Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Craiova, Cluj, Deva, Brasov, Baia-mare. Gratuit.

Mai mult
Conditii returnare Produs

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la unul dintre punctele de lucru ale VANZATORULUI, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor.

Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre CUMPARATOR, urmand ca VANZATORUL sa trimita pe cheltuiala proprie produsul ce va fi primit in schimb dupa constatarea defectului, integritatii sigiliilor, precum si modului de manevrare/montare.

Trimiterea produselor defecte se face DUPA ANUNTAREA PREALABILA A UNUI REPREZENTANT AL VANZATORULUI, specificand EXACT care este DEFECTUL CONSTATAT.

Mai mult
Informatii producator

Alte produse de la Molotow

Set 30 markere cu vopsea, diferite dimensiuni, Coversall Collection + rezerve 30 ml Molotow - pret cu TVA valabil astazi: 1,329.99 lei