Un moment ...

Ai adaugat un produs in cos

Ai X produse in cos.

Radiera creion Dust Catch Tombow

Tombow
Radiera creion Dust Catch Tombow
Radiera creion Dust Catch Tombow
Radiera creion Dust Catch Tombow
Radiera creion Dust Catch Tombow
Radiera creion Dust Catch Tombow
Cod produs: EN-DC

9,00 Lei(pret cu TVA)

Stoc furnizor
9 puncte de fidelitate
Bucati:

 

 

Informatii livrare
Oferim livrare GRATUITA prin curier rapid, oriunde in Romania, pentru toate comenzile de minim 250 de lei.
Pentru comenzile mai mici de 250 de lei se va aplica o taxa de livrare minima calculata in cosul de cumparaturi.
Telefon: 0372 552 601
Radierele Mono Dust Catch sunt special concepute pentru a asigura utilizarea cu cât mai puține reziduuri lăsate, iar în cazul în care totuși acestea se produc, ele rămân lipite de suprafața radierei datorită structurii aderențe a acesteia. În acest fel, lucrările delicate precum desenele fine, desenele de arhitectură sau tehnice, schițele cu detalii rămân în perfectă stare chiar dacă anumite urme sunt îndepărtate. Radiera Mono Dust Catch curăță nu doar zonele scrise sau desenate ce trebuie eliminate, dar chiar și propriile reziduuri. În plus, structura materialului din care este compusă reduce în procente cosiderabile resturile rămase după ștergere. Grija pentru detalii se regăsește și în învelitoarea de carton care o protejează de praf și lasă descoperită doar o mică zonă utilă ștergerii, și în zonele decupate din dreptul muchiilor care permit utilizarea intensivă și aplicarea presiunii, fără teama că manșonul de carton va deteriora suprafața radierei. Acest model de radieră este recomandat tuturor tipurilor de lucrări, atât celor executate de artiști amatori, cât și celor ce aparțîn profesioniștilor in domenii precum grafică, design, arhitectură, sau pur și simplu pentru utilizarea școlară uzuală.

Specificații
Rezultate excelente la ștergere.
Rezidurile din urma ștergerii nu rămân pe schițe sau desene.
Gumă elastică din plastic.
Datorită amestecului din polimer lipicios, rezidurile răzuite se lipesc de radieră și nu rămân pe foaie.
Nu conține flatat și latex.

Garanție
Radierele Tombow Mono au termen de valabilitate 2 ani de la data fabricației.

Conținut
- radieră creion

Comentarii Radiera creion Dust Catch Tombow

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza acest produs!

Adresa de e-mail ramane confidentiala si nu va fi afisata pe site.

Resurse
Modalitati Livrare

Curier Oriunde in tara. Fara taxa de kilometrii suplimentari. Se aplica un tarif minim de livrare. Transportul este GRATUIT pentru comenzi peste 250 lei. 19.99 pentru comenzi sub 250 lei si 24.99 pentru comenzi mici sub 100 lei.

Cu masinile BNB In Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Cluj-Napoca, Craiova, Brasov. Deva, Baia-Mare, Hunedoara, Resita. Disponibil doar pentru persoane juridice. Gratuit.

Ridicare directa De la sediile BNB din Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Craiova, Cluj, Deva, Brasov, Baia-mare. Gratuit.

Mai mult
Conditii returnare Produs

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la unul dintre punctele de lucru ale VANZATORULUI, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor.

Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre CUMPARATOR, urmand ca VANZATORUL sa trimita pe cheltuiala proprie produsul ce va fi primit in schimb dupa constatarea defectului, integritatii sigiliilor, precum si modului de manevrare/montare.

Trimiterea produselor defecte se face DUPA ANUNTAREA PREALABILA A UNUI REPREZENTANT AL VANZATORULUI, specificand EXACT care este DEFECTUL CONSTATAT.

Mai mult
Informatii producator

Alte produse de la Tombow

Radiera creion Dust Catch Tombow - pret cu TVA valabil astazi: 9.00 lei