Un moment ...

Ai adaugat un produs in cos

Ai X produse in cos.

Planseta desen tehnic, A3, Rapid Rotring

ROTRING
Planseta desen tehnic, A3, Rapid Rotring
Planseta desen tehnic, A3, Rapid Rotring
Cod produs: S0213910

378,00 Lei(pret cu TVA)

Stoc furnizor
378 puncte de fidelitate
Bucati:

 

 

Livrare gratuita
Oferim livrare GRATUITA prin curier rapid, oriunde in Romania, pentru toate comenzile de minim 250 de lei.
Pentru comenzile mai mici de 250 de lei se va aplica o taxa de livrare minima calculata in cosul de cumparaturi.
Telefon: 0736 909 442
Planșeta Rotring Rapid este concepută dintr-un material solid anti-deformare. Este prevăzută cu două benzi magnetice cu buton central și colț suplimentar pentru o fixare cât mai precisă a colii pe hârtie. Planșeta este formată dintr-un set complet de echer pentru trasarea liniilor verticale, orizontale sau unghiulare. Rigla paralelă are un grip de prindere și un buton on/off.

Lungime: 508.00mm / lățime: 378.00mm / înălțime: 46.00mm / Greutate: 1486.00g

Specificații
Ghidaj lateral prindere teu cu șină dublă și rigla gradată, pentru precizie, stabilitate, confort și rapiditate maximă în utilizare
Echer glisant gradat, cu raportor pentru stabilirea rapidă a unghiurilor. Suporți pentru birou cu unghi ajustabil pînă la 45 grade
Planșeta pentru formate pînă la A3. Teu gradat cu dispozitiv STOP-and-GO și raportor
Material compozit de înalta densitate, robust și rezistent la deformare, cu ghidaj lateral turnat
Sistem triplu de fixare a plansei de desen pe planșeta: clapetă stânga și jos, pe toată lungimea laturilor și clemă cu blocaj în colțul din drepata sus

Comentarii Planseta desen tehnic, A3, Rapid Rotring

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza acest produs!

Adresa de e-mail ramane confidentiala si nu va fi afisata pe site.

Resurse
Modalitati Livrare

Curier Oriunde in tara. Fara taxa de kilometrii suplimentari. Se aplica un tarif minim de livrare. Transportul este GRATUIT pentru comenzi peste 250 lei. 14.99 pentru comenzi sub 250 lei si 19.99 pentru comenzi mici sub 100 lei.

Cu masinile BNB In Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Cluj-Napoca, Craiova, Brasov. Deva, Baia-Mare, Hunedoara, Resita. Disponibil doar pentru persoane juridice. Gratuit.

Ridicare directa De la sediile BNB din Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Craiova, Cluj, Deva, Brasov, Baia-mare. Gratuit.

Mai mult
Conditii returnare Produs

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la unul dintre punctele de lucru ale VANZATORULUI, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor.

Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre CUMPARATOR, urmand ca VANZATORUL sa trimita pe cheltuiala proprie produsul ce va fi primit in schimb dupa constatarea defectului, integritatii sigiliilor, precum si modului de manevrare/montare.

Trimiterea produselor defecte se face DUPA ANUNTAREA PREALABILA A UNUI REPREZENTANT AL VANZATORULUI, specificand EXACT care este DEFECTUL CONSTATAT.

Mai mult
Informatii producator

Alte produse de la ROTRING

Planseta desen tehnic, A3, Rapid Rotring - pret cu TVA valabil astazi: 378.00 lei