Un moment ...

Ai adaugat un produs in cos

Ai X produse in cos.

Informatii generale

Fiecărui produs îi corespund un anumit număr de puncte bonus, care se adaugă în contul dumnevoastră la achizitionarea produsului.
Puteţi verifica în orice moment câte puncte aţi acumulat, prin simpla autentificare în contul dumneavoastră. Fiecare punct acumulat poate fi utilizat la comenzile ulterioare, valoarea acestora scăzându-se din totalul facturii.

Detalii si regulament folosire:

- Un punct de fidelitate reprezintă echivalentul a 0.01 RON.
- Valabilitatea punctelor de fidelizare este de 6 luni de la momentul achitării comenzii.
- Punctele de fidelizare pot fi utilzate doar după ce aţi obţinut echivalentul a 1 RON (100 de puncte).
- Punctele de fidelizare pot fi folosite indiferent de valoarea comenzii plasate.
- Puteţi folosi oricâte dintre punctele acumulate atunci când plasaţi o comandă, cu condiţia ca ele să fie echivalentul unei sume întregi, fără zecimale.
- Punctele de fidelizare se vor contoriza în contul dumneavoastră doar după înregistrarea plătii dumneavoastră în contul nostru. Pentru comenzile achitate ramburs, actualizarea poate dura până la 14 zile lucrătoare.
- La returnarea unei comenzi în care aţi utilizat puncte de fidelitate, acestea vor fi returnate în contul dumneavoastră.
- Punctele de fidelizare folosite pentru a obţine o reducere pentru o comandă sunt considerate folosite după achitarea facturii aferente.
- Punctele pot fi acordate doar persoanelor care au un cont valid pe site.
- Anularea unei comenzi atrage dupa sine anularea punctelor de fidelitate aferente.
- Punctele de fidelitate nu sunt transmisibile.
- Punctele de fidelitate nu se acordă retroactiv.
- Punctele de fidelitate nu pot fi preschimbate în bani.

Important

În unele cazuri, precum achiziţionarea unor produse aflate în promoţii, există posibilitatea de a nu se acorda puncte de fidelitate.
BNB.ro îşi rezervă dreptul de a modifica condiţiile de utilizare ale punctelor de fidelitate fără o avertizare prealabilă a beneficiarilor.

Ai nevoie de asistenta ?

0733 054 380