Un moment ...

Ai adaugat un produs in cos

Ai X produse in cos.

Cod produs: RB14934

Nisip magic, 300 g/galetusa

-10%

Nisip magic, 300 g/galetusa
Scos din fabricatie
 

 

 

Acest produs nu mai face parte din oferta BNB
Cei mici pot construi acum castele de nisip chiar și în casă.
Nisipul magic se adună ușor, nu lasă rezidurii și poate fi ușor manipulat de către cei mici, ajutându-i pe aceștia să își dezvolte imaginația și creativitatea.
Vârsta recomandată: peste 3 ani.
Dimensiuni găletușă: diametru = 11cm; h = 9cm.

Comentarii Nisip magic, 300 g/galetusa

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza acest produs!

Adresa de e-mail ramane confidentiala si nu va fi afisata pe site.

Resurse
Modalitati Livrare

Curier Oriunde in tara. Fara taxa de kilometrii suplimentari. Se aplica un tarif minim de livrare. Transportul este GRATUIT pentru comenzi peste 250 lei. 19.99 pentru comenzi sub 250 lei si 24.99 pentru comenzi mici sub 100 lei.

Cu masinile BNB In Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Cluj-Napoca, Craiova, Brasov. Deva, Baia-Mare, Hunedoara, Resita. Disponibil doar pentru persoane juridice. Gratuit.

Ridicare directa De la sediile BNB din Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Craiova, Cluj, Deva, Brasov, Baia-mare. Gratuit.

Mai mult
Conditii returnare Produs

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la unul dintre punctele de lucru ale VANZATORULUI, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor.

Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre CUMPARATOR, urmand ca VANZATORUL sa trimita pe cheltuiala proprie produsul ce va fi primit in schimb dupa constatarea defectului, integritatii sigiliilor, precum si modului de manevrare/montare.

Trimiterea produselor defecte se face DUPA ANUNTAREA PREALABILA A UNUI REPREZENTANT AL VANZATORULUI, specificand EXACT care este DEFECTUL CONSTATAT.

Mai mult
Informatii producator

Nisip magic, 300 g/galetusa - pret cu TVA valabil astazi: 13.49 lei