Un moment ...

Ai adaugat un produs in cos

Ai X produse in cos.

Masina de spalat si aspirat pardoseli dure, Swingo 350 E EURO Taski

Taski
Masina de spalat si aspirat pardoseli dure, Swingo 350 E EURO Taski
Masina de spalat si aspirat pardoseli dure, Swingo 350 E EURO Taski
Masina de spalat si aspirat pardoseli dure, Swingo 350 E EURO Taski
Masina de spalat si aspirat pardoseli dure, Swingo 350 E EURO Taski
Masina de spalat si aspirat pardoseli dure, Swingo 350 E EURO Taski
Masina de spalat si aspirat pardoseli dure, Swingo 350 E EURO Taski
Cod produs: 7518528

17774,99 Lei(pret cu TVA)

Disponibil in curand
17775 puncte de fidelitate
 

 

 

Precomanda produsul
Livrare gratuita
Oferim livrare GRATUITA prin curier rapid, oriunde in Romania, pentru toate comenzile de minim 250 de lei.
Pentru comenzile mai mici de 250 de lei se va aplica o taxa de livrare minima calculata in cosul de cumparaturi.
Telefon: 0372 552 601

Principalele caracteristici:
Accesibilitate în spaţiile înguste.
Curăţare şi uscare eficiente.
Siguranţă şi simplitate.
Încredere deplină.
Accesibilitate în spaţiile înguste.

Datorită înălţimii extrem de joase a caroseriei maşinii şi mânerului care se poate înclina spre spate, maşina poate fi folosită sub mese sau rafturi. Peria cilindrică, montată în lateral, permite curăţarea perfectă de-a lungul pereţilor şi accesul în colţuri. Lamela de ştergere din faţa periei ajută la îndepărtarea soluţiei de curăţare şi la deplasarea maşinii în spate.

Curăţare şi uscare eficiente
Faţă de curăţarea manuală, această maşină oferă un nivel de igienă semnificativ mai ridicat şi îmbunătăţeşte aspectul pardoselii, cu rezultate perfecte de fiecare dată. Acest lucru este obţinut cu ajutorul acţiunii de curăţare superioare şi a racletei inovatoare în formă de V – care duce la rezultate excelente de uscare, chiar şi pe pardoseli dificile, cum ar fi gresie cu rosturi adânci, sau pe pardoseli neuniforme sau cu neregularităţi.

Siguranţă şi simplitate
Datorită rezultatelor de uscare excepţionale ale sistemului, riscul de alunecare/răsturnare cauzat de pardoselile umede este redus la minimum. Astfel, TASKI swingo 350B este soluţia perfectă pentru utilizarea în timpul zilei, chiar şi în zonele cu circulaţie intensă. Mânerul ergonomic cu reglare pe înălţime şi protecţie pentru mână permite utilizarea maşinii în condiţii de siguranţă şi confort.

Încredere deplină
Maşina este robustă şi rezistentă în timp, făcând faţă celor mai dificile sarcini, ceea ce face ca aceasta să fie una din cele mai fiabile maşini din clasa sa disponibile în prezent pe piaţă.

Date tehnice
Performanţă teoretică 1140 m2/h
Front de lucru 38 cm
Lăţime racletă 55 cm
Rezervor soluţie/rezervor soluţie murdară 10 l/10 l
Tensiune nominală 24V
Capacitate/autonomie baterie 25 Ah/C5 - până la 1 oră
Greutate maşină (gata de utilizat) 67 kg
Dimensiuni (L x l x Î) 79 x 45 x 43 cm
Presiune perie (maximă) 17 kg

Ansamblu perie şi racletă: Peria şi racleta pot fi demontate cu uşurinţă pentru a fi curăţate. De asemenea, nu sunt necesare scule pentru înlocuirea lamelei racletei.
BMS: Sistemul de Management al Bateriilor: Încărcătorul pentru baterii încorporat previne descărcarea totală a bateriilor şi monitorizează procesul de încărcare.
Regulatorul de apă: Debitul de apă se poate regla individual prin intermediul dispozitivelor de control, în funcţie de gradul şi tipul de murdărie.
Comentarii Masina de spalat si aspirat pardoseli dure, Swingo 350 E EURO Taski

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza acest produs!

Adresa de e-mail ramane confidentiala si nu va fi afisata pe site.

Resurse
Modalitati Livrare

Curier Oriunde in tara. Fara taxa de kilometrii suplimentari. Se aplica un tarif minim de livrare. Transportul este GRATUIT pentru comenzi peste 250 lei. 14.99 pentru comenzi sub 250 lei si 19.99 pentru comenzi mici sub 100 lei.

Cu masinile BNB In Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Cluj-Napoca, Craiova, Brasov. Deva, Baia-Mare, Hunedoara, Resita. Disponibil doar pentru persoane juridice. Gratuit.

Ridicare directa De la sediile BNB din Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Craiova, Cluj, Deva, Brasov, Baia-mare. Gratuit.

Mai mult
Conditii returnare Produs

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la unul dintre punctele de lucru ale VANZATORULUI, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor.

Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre CUMPARATOR, urmand ca VANZATORUL sa trimita pe cheltuiala proprie produsul ce va fi primit in schimb dupa constatarea defectului, integritatii sigiliilor, precum si modului de manevrare/montare.

Trimiterea produselor defecte se face DUPA ANUNTAREA PREALABILA A UNUI REPREZENTANT AL VANZATORULUI, specificand EXACT care este DEFECTUL CONSTATAT.

Mai mult
Informatii producator

Website/catalog Alte produse de la Taski

Masina de spalat si aspirat pardoseli dure, Swingo 350 E EURO Taski - pret cu TVA valabil astazi: 17,774.99 lei