Un moment ...

Ai adaugat un produs in cos

Ai X produse in cos.

FABER-CASTELL
Produsele Faber-Castell sunt articole de calitate superioară potrivită atât persoanelor entry-level, cât și a celor profesioniste din domeniile artistice-vizuale precum: pictura, sculptura, grafica, meșteșugăritul, restaurarea de tablouri și proiecte vizuale cât și a altor hobby-uri: decorul de accesorii, suporturi și cutii, picturi speciale și șabloane decorative.
Produsele Faber-Castell oferă atât rechizite și instrumente de scris, cât și accesorii de birotică și papetărie la o calitate bună și de durată deoarece în producția lor sunt folosite materiale puternice, nemțești și sunt realizate de persoane cu experiență.
Culorile Faber-Castell au nuanțe pline de viață și se regăsesc atât în instrumentele de evidențiat textul sau în markere și linere, cât și în creioanele tradiționale, indiferent dacă ne referim la cele colorate sau la cele cu mină neagră de grafit.
Culorile Fabel-Castell se pot observa și în produsele de pictat în care fiecare nuanță se îmbină natural cu altele și oferă un aspect estetic asemănător unui peisaj rural.
Persoanele care au aspirații către modelaj, pot apela la plastilina de calitate și foarte colorată alături de planșele speciale de modele.
Plaja de produse Faber-Castell oferă și alte articole pentru pasionații de artă, sau pentru persoanele care se afla în pregătirea lor educațională sau profesională; acestea sunt: penarele, radierele, lipiciurile și ascuțitorile.
În plus, brandul oferă clientului și produse din zona papetăriei. Spre exemplu, caietele cu spiră sunt potrivite atât pentru notițe, cât și pentru schițe de desen.
Valorile brandului Faber-Castell sunt definite de tradiție, competență, calitate, inovație și creativitate; valori ce se resimt și în calitatea superioară a produselor.
Faber-Castell, cunoscut ca unul dintre brandurile de top în materia de rechizite, instrumente de scris, birotică și papetărie pentru artă, s-a extins, în prezent, și către zona de lux. Articolele sunt dedicate unui public țintă, exclusivist, datorită materialelor prețioase din care au fost create produsele.
Categorii in care producatorul este prezent:
Afiseaza ca:
1 2 ... 11
1 2 ... 11