Un moment ...

Ai adaugat un produs in cos

Ai X produse in cos.

Detergent degresant Forte Plus 1L Sano

SANO
Detergent degresant Forte Plus 1L Sano
Cod produs: 424700
Scos din fabricatie
 

 

 

Acest produs nu mai face parte din oferta BNB
Sano Forte Plus 1L detergent spumă foarte concentrat.
Detergentul degresant Sano Forte Plus 1L îndepărtează grăsimea arsă și murdăria.
Oferă o curățare rapidă fără înmuiere și un timp de acțiune redus de doar 2-3 minute.

Se aplică prin pulverizare. Sano Forte este ideal pentru suprafețe medii și mari
- grătar
- plită
- perete de ceramică
- cuptor
- aragaz
- tavă, etc.

Se aplică mult mai ușor pe aceste suprafețe datorită formulei sale spumă lichidă.
Știm cu toții cât de importantă este curățenia în bucătărie. Atunci când gătim inevitabil se vor murdări obiectele din bucătărie. Acumularea de grăsime pe plită sau cuptor poate fi tare neplăcută. Înlăturarea ei este chiar o provocare - asta dacă nu folosești produsul potrivit. Deci care este detergentul potrivit? Sano Forte Plus. Doar îl pulverizezi pe suprafață. Îl lași să acționeze 2-3 minute și înlături cu o carpă. Mirosul de lămâie îi oferă un parfum mai plăcut.

De ce este atât de eficient Sano Forte Plus 1L?
Fiindcă are o concentrație mai mare de sodă caustică.

Formulă curăță eficient chiar dacă este aplicată în mod dispersat. Salvezi timp și efort deoarece nu este nevoie să mai freci sau să încălzești înainte de utilizare.

Recomandări de siguranță și protecție
Pentru protecția copiilor produsul este dotat cu capac special. Pe toată durata folosirii produsului trebuiesc purtate mănuși de protecție.

Înainte de utilizare faceți un test de rezistență a culorii / suprafeței pe un colț ascuns. Pentru suprafețe din aliaje, se recomandă curățarea imediată a produsului aplicat. La fel că și cu alte produse de curățenie evită orice contact cu ochii și pielea.

Produsul se adaugă la colecția degresantilor Sano Forte Plus, fiind disponibil și în varianta clasică, Sano Forte Plus Trigger 750 ml, 500 ml sau cu parfum de lămâie. Pentru folosirea în scop profesional se completează cu gama de detergenți profesionali precum Sano DG-1 Forte 4l.

Pentru curățarea țigăilor și a cratitelor murdare de grăsime îti recomandăm și Sano Forte Plus Gel.

Alege cu încredere curățarea rapidă și eficientă. Rezultatele sunt uimitoare și fără efort.

Specificații:
Formă/Textură: Lichid
Utilizat pentru: Aragaz
Tip aplicare: Pulverizare
Cantitate: 750 ml
Greutate: 750 g
Parfum: Lămâie
Proprietăți: Ajută la îndepărtarea grăsimilor

Comentarii Detergent degresant Forte Plus 1L Sano

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza acest produs!

Adresa de e-mail ramane confidentiala si nu va fi afisata pe site.

Resurse
Modalitati Livrare

Curier Oriunde in tara. Fara taxa de kilometrii suplimentari. Se aplica un tarif minim de livrare. Transportul este GRATUIT pentru comenzi peste 250 lei. 14.99 pentru comenzi sub 250 lei si 19.99 pentru comenzi mici sub 100 lei.

Cu masinile BNB In Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Cluj-Napoca, Craiova, Brasov. Deva, Baia-Mare, Hunedoara, Resita. Disponibil doar pentru persoane juridice. Gratuit.

Ridicare directa De la sediile BNB din Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Craiova, Cluj, Deva, Brasov, Baia-mare. Gratuit.

Mai mult
Conditii returnare Produs

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la unul dintre punctele de lucru ale VANZATORULUI, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor.

Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre CUMPARATOR, urmand ca VANZATORUL sa trimita pe cheltuiala proprie produsul ce va fi primit in schimb dupa constatarea defectului, integritatii sigiliilor, precum si modului de manevrare/montare.

Trimiterea produselor defecte se face DUPA ANUNTAREA PREALABILA A UNUI REPREZENTANT AL VANZATORULUI, specificand EXACT care este DEFECTUL CONSTATAT.

Mai mult
Informatii producator

Alte produse de la SANO

Detergent degresant Forte Plus 1L Sano - pret cu TVA valabil astazi: 19.99 lei