Un moment ...

Ai adaugat un produs in cos

Ai X produse in cos.

Cartus cerneala standard permanent, culoare negru, 5 buc/set, Quick Parker

PARKER
Cartus cerneala standard permanent, culoare negru, 5 buc/set, Quick Parker
Cartus cerneala standard permanent, culoare negru, 5 buc/set, Quick Parker
Cartus cerneala standard permanent, culoare negru, 5 buc/set, Quick Parker
Cod produs: 1950402

13,99 Lei(pret cu TVA)

Stoc furnizor
14 puncte de fidelitate
Bucati:

 

 

Informatii livrare
Oferim livrare GRATUITA prin curier rapid, oriunde in Romania, pentru toate comenzile de minim 250 de lei.
Pentru comenzile mai mici de 250 de lei se va aplica o taxa de livrare minima calculata in cosul de cumparaturi.
Telefon: 0736 909 442
În cazul în care nu știați, cartușul de cerneală a fost inventat și patentat de către Parker. El apare prima oară pe piață în anul 1960 asigurând alimentarea stilourilor gamei Parker seria 45, special denumită așa pentru a putea întră în "jocul" unui joc de cuvinte, făcând mai în glumă mai în serios referire la cartușele de la pistolul Colț 45. De aceea au și fost denumite cartușe de cerneală (prin traducerea cuvântului "carts" din engleză).
Pentru a nu se lasă mai prejos în originalitate utilizatorii germanofili le numesc patroane (traducerea cuvântului german patrone), în realitate fiind vorba de același produs.
Prin lansarea lor pe piață, este introdus un nou concept de marketing și anume acela de "convertor" de unică folosință. Ideea a prins cu succes la public în scurt timp de la apariție tocmai datorită modului practic și rapid de gestionare a încărcării cu cerneală a unui stilou. O altă caracteristică unică a cartușelor Parker este aceea că sunt singurele (în varianta standard) de pe piață care au două compartimente și anume: unul uzual iar altul suplimentar (aidoma rezervoarelor suplimentare de carburant de la mașini). Al doilea compartiment îl mai putem numi în varianta "ai umor" rezervă la rezervă.
Cele două compartimente sunt despărțite de o membrană foarte fină ce printr-o lovitură energică tip "bobarnac" aplicată cartușului, această se rupe și permite să mai scrieți aproximativ încă două pagini, după terminarea completă a cernelei din primul rezervor. Stilourile de la Parker funcționează exclusiv numai cu cartușe Parker, nepotrivindu-se cu alt model de la altă marca (dimensiunea diametrului zonei de contact al cartușului cu modulul de "canalizare" al cernelii către penița fiind unică). Parker a recurs la aceast standard, special pentru a se asigura că respectați folosirea unei cerneli de calitate care să nu permită să înfunde capilarele modulului de
alimentare cu cerneală a peniței. Ca și în cazul cernelei Parker Quink din călimară și la cartușe sunt folosite două tipuri de cerneală cu uscare rapidă pe bază de pigment și anume gama "washable" sau lavabilă (cere permite ștergerea cu pic) și cea "permanentă" (care nu se șterge cu pic). Cartușele standard vin ambalate în cutie de carton și sunt în număr de cinci per set (prețul afișat face referire la un set de cinci bucăți), iar cartușele mini deasemenea ambalate în cutie de carton sunt în număr de șase per set (prețul afișat face referire la un set de șase bucăți).
Și în cazul folosirii cartușelor se recomandă periodic (la două trei schimbări de cartuș) curatatrea modului de alimentare al peniței sub jet de apă rece (niciodată fierbinte). De asemenea curățarea se mai poate efectua prin scufundarea modulului de alimentare al peniței timp de 15 minute într-un recipient cu soluție de curățare capilare de tuș, după care se clătește penița sub jet de apă rece.

Specificații:
Corp cartuș din HDPE (Polietilenă de înaltă densitate).
Două compartimente de cerneală.
Membrană din polipropilenă de separare între compartimentul principal și compartimentul secundar.
Cerneală permanenta de culoare neagră cu uscare rapidă pe bază de pigment.
Ambalaj cutie carton set 5 cartușe.
Cap inserție stilou din HDPE (Polietilenă de înaltă densitate).
Membrană cap inserție din polipropilenă.

Conținut:
- Cartuș maxi - 5 bucăți
- Cutie ambalaj originală

Garanție:
Consumabilele Parker au termen de valabilitate doi ani de la data fabricării.

Comentarii Cartus cerneala standard permanent, culoare negru, 5 buc/set, Quick Parker

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza acest produs!

Adresa de e-mail ramane confidentiala si nu va fi afisata pe site.

Resurse
Modalitati Livrare

Curier Oriunde in tara. Fara taxa de kilometrii suplimentari. Se aplica un tarif minim de livrare. Transportul este GRATUIT pentru comenzi peste 250 lei. 14.99 pentru comenzi sub 250 lei si 19.99 pentru comenzi mici sub 100 lei.

Cu masinile BNB In Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Cluj-Napoca, Craiova, Brasov. Deva, Baia-Mare, Hunedoara, Resita. Disponibil doar pentru persoane juridice. Gratuit.

Ridicare directa De la sediile BNB din Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Craiova, Cluj, Deva, Brasov, Baia-mare. Gratuit.

Mai mult
Conditii returnare Produs

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la unul dintre punctele de lucru ale VANZATORULUI, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor.

Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre CUMPARATOR, urmand ca VANZATORUL sa trimita pe cheltuiala proprie produsul ce va fi primit in schimb dupa constatarea defectului, integritatii sigiliilor, precum si modului de manevrare/montare.

Trimiterea produselor defecte se face DUPA ANUNTAREA PREALABILA A UNUI REPREZENTANT AL VANZATORULUI, specificand EXACT care este DEFECTUL CONSTATAT.

Mai mult
Informatii producator

Alte produse de la PARKER

Cartus cerneala standard permanent, culoare negru, 5 buc/set, Quick Parker - pret cu TVA valabil astazi: 13.99 lei