Un moment ...

Ai adaugat un produs in cos

Ai X produse in cos.

Beteala color, 2.4 m, argintie

Beteala color, 2.4 m, argintie
Cod produs: RB29583
Scos din fabricatie
 

 

 

Acest produs nu mai face parte din oferta BNB
Confecționată din material plastic, nedăunătoare sănătății.
Acest produs este indispensabil oricărui brad de Crăciun și oricărei case care dorește să reflecte spiritul magic al sărbătorilor de iarnă.
Beteală poate fi utilizată că ghirlandă pentru decorarea interioarelor, puteți decora bradul de Crăciun, ferestrele casei sau balcoanele.
Este realizată din folie greu inflamabilă.
Dimensiune: 2,4 m.
Culoare: argintiu.
Aceste decorațiuni de sărbătoare vor adăuga bucurie și frumusețe casei tale.

Comentarii Beteala color, 2.4 m, argintie

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza acest produs!

Adresa de e-mail ramane confidentiala si nu va fi afisata pe site.

Resurse
Modalitati Livrare

Curier Oriunde in tara. Fara taxa de kilometrii suplimentari. Se aplica un tarif minim de livrare. Transportul este GRATUIT pentru comenzi peste 250 lei. 12.99 pentru comenzi sub 250 lei si 19.99 pentru comenzi mici sub 100 lei.

Cu masinile BNB In Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Cluj-Napoca, Craiova, Brasov. Deva, Baia-Mare, Hunedoara, Resita. Disponibil doar pentru persoane juridice. Gratuit.

Ridicare directa De la sediile BNB din Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Craiova, Cluj, Deva, Brasov, Baia-mare. Gratuit.

Mai mult
Conditii returnare Produs

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la unul dintre punctele de lucru ale VANZATORULUI, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor.

Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre CUMPARATOR, urmand ca VANZATORUL sa trimita pe cheltuiala proprie produsul ce va fi primit in schimb dupa constatarea defectului, integritatii sigiliilor, precum si modului de manevrare/montare.

Trimiterea produselor defecte se face DUPA ANUNTAREA PREALABILA A UNUI REPREZENTANT AL VANZATORULUI, specificand EXACT care este DEFECTUL CONSTATAT.

Mai mult
Informatii producator

Beteala color, 2.4 m, argintie - pret cu TVA valabil astazi: 5.99 lei