Un moment ...

Ai adaugat un produs in cos

Ai X produse in cos.

Aparat cafea Zenius ZN 100 Nespresso

NESPRESSO
Aparat cafea Zenius ZN 100 Nespresso
Preturile sunt disponibile doar clientilor inregistrati.

 

 

Livrare gratuita
Oferim livrare GRATUITA prin curier rapid, oriunde in Romania, pentru toate comenzile de minim 250 de lei.
Pentru comenzile mai mici de 250 de lei se va aplica o taxa de livrare minima calculata in cosul de cumparaturi.
Telefon: 0372 552 601
Cafeaua care îndeplinește toate nevoile dvs. profesionale. Descoperiți cea mai recentă inovație de la Nespresso. O mașină extrem de fiabila, care oferă o experiență unică de cafea, la un preț accesibil. Pentru toate întreprinderile, mari și mici.

Greutate: 7 kg
Rezervor de apa detasabil: 2,3 l
Capsule capacitate utilizate: 25 Putere (în wați): 1560 W
Dimensiuni (LxAxI): 19 x 40 x 31 cm

Functii: De introducere a capsulei manual și de ejecție Automate programabile și de oprire (0 W) De încălzire a apei până la temperatura optimă pentru cafea în doar 35 secunde

Ergonomie intuitivă pentru prepararea rețetelor într-un pahar înalt. Auto off pentru 0 energie atunci când nu este în uz.

Am ales o înaltă calitate pentru a garanta robustețea și durabilitatea componentelor interne și externe ale Zenius. Presiune: 19 bari.

3 Comentarii Aparat cafea Zenius ZN 100 Nespresso

Alin Neamtu
Exista doua tipuri de aparate Nespresso, cu capsule plastic (tip consumer) si cu capsule de aluminiu. Preturile sunt diferite intre aceste tipuri de aparate si capsule. Noi distribuim capsule de aluminiu si aparatele aferente.
Alin Neamtu
Aparatele se pot inchiria fara cost, in cazul in care nu doriti sa-l cumparati. Speram si noi sa scada preturile la aparate pe masura ce vor fi tot mai multi clienti in Romania.
Narcis Virgiliu
Preturi asa nesimtite doar in RO gasesti. In Londra in cel mai the best showroom Nespresso un astfel de aparat era pana in 170 lire...si vb de Londra deci vb de alte venituri ;-)

p.s. probabil adevarul doare si nu veti publica anuntul... sunt curios ;-)

Adresa de e-mail ramane confidentiala si nu va fi afisata pe site.

Captcha
Resurse
Modalitati Livrare

Curier Oriunde in tara. Fara taxa de kilometrii suplimentari. Se aplica un tarif minim de livrare. Transportul este GRATUIT pentru comenzi peste 250 lei. 19.99 pentru comenzi sub 250 lei si 24.99 pentru comenzi mici sub 100 lei.

Cu masinile BNB In Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Cluj-Napoca, Craiova, Brasov. Deva, Baia-Mare, Hunedoara, Resita. Disponibil doar pentru persoane juridice. Gratuit.

Ridicare directa De la sediile BNB din Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Craiova, Cluj, Deva, Brasov, Baia-mare. Gratuit.

Mai mult
Conditii returnare Produs

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la unul dintre punctele de lucru ale VANZATORULUI, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor.

Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre CUMPARATOR, urmand ca VANZATORUL sa trimita pe cheltuiala proprie produsul ce va fi primit in schimb dupa constatarea defectului, integritatii sigiliilor, precum si modului de manevrare/montare.

Trimiterea produselor defecte se face DUPA ANUNTAREA PREALABILA A UNUI REPREZENTANT AL VANZATORULUI, specificand EXACT care este DEFECTUL CONSTATAT.

Mai mult
Informatii producator

Alte produse de la NESPRESSO

Aparat cafea Zenius ZN 100 Nespresso - pret cu TVA valabil astazi: 2,653.70 lei