Un moment ...

Ai adaugat un produs in cos

Ai X produse in cos.

Jucarie Tanc cu telecomanda RC War Tank

Jucarie Tanc cu telecomanda RC War Tank
Jucarie Tanc cu telecomanda RC War Tank
Jucarie Tanc cu telecomanda RC War Tank
Cod produs: RB26330
Scos din fabricatie
 

 

 

Acest produs nu mai face parte din oferta BNB
Tanc militar Tiger I.
A fost un tanc greu de luptă din a și a folosit în al Doilea Război Mondial de la jumătatea anului 1942 până la sfarșitul războiului în Europa (1945).
Este considerat unul dintre cele mai bune tancuri ale celui de-al doilea război mondial și a fost creat pentru a contracara eficientă tancurilor sovietice T-34 și KV-1.
Scara 1:32, redă fidel realitatea unui tanc cu senile, merge pe 4 canale de deplasare.
Turela este mobilă și se răsucește 45 de grade, se rotește 360 de grade.
Scoate sunete, și are lumini în față, buton on/off, clapetă de ajustare a direcției de mers.

Comentarii Jucarie Tanc cu telecomanda RC War Tank

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza acest produs!

Adresa de e-mail ramane confidentiala si nu va fi afisata pe site.

Resurse
Modalitati Livrare

Curier Oriunde in tara. Fara taxa de kilometrii suplimentari. Se aplica un tarif minim de livrare. Transportul este GRATUIT pentru comenzi peste 250 lei. 14.99 pentru comenzi sub 250 lei si 19.99 pentru comenzi mici sub 100 lei.

Cu masinile BNB In Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Cluj-Napoca, Craiova, Brasov. Deva, Baia-Mare, Hunedoara, Resita. Disponibil doar pentru persoane juridice. Gratuit.

Ridicare directa De la sediile BNB din Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Craiova, Cluj, Deva, Brasov, Baia-mare. Gratuit.

Mai mult
Conditii returnare Produs

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la unul dintre punctele de lucru ale VANZATORULUI, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor.

Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre CUMPARATOR, urmand ca VANZATORUL sa trimita pe cheltuiala proprie produsul ce va fi primit in schimb dupa constatarea defectului, integritatii sigiliilor, precum si modului de manevrare/montare.

Trimiterea produselor defecte se face DUPA ANUNTAREA PREALABILA A UNUI REPREZENTANT AL VANZATORULUI, specificand EXACT care este DEFECTUL CONSTATAT.

Mai mult
Informatii producator

Jucarie Tanc cu telecomanda RC War Tank - pret cu TVA valabil astazi: 54.99 lei