Un moment ...

Ai adaugat un produs in cos

Ai X produse in cos.

Cod produs: RB26382

Set de joaca Cufarul cu bijuterii, Color Chic

Set de joaca Cufarul cu bijuterii, Color Chic
Set de joaca Cufarul cu bijuterii, Color Chic
Scos din fabricatie
 

 

 

Acest produs nu mai face parte din oferta BNB
Confecționează bijuteriile la care visezi: brățări, cercei, coliere și inele unice, așa cum numai imaginația și îndemânarea ta le pot crea!
Ai la dispoziție tot ce îți trebue: mărgeluțe colorate, șnururi și clame. În plus, setul include un mic cufăr încântător în care îți poți păstra bijuteriile create și toate comorile.
Încuie-l și ascunde cheia în compartimentul secret de sub el!

Culoare: Multicolor
Pentru: Fete
Vârsta: 5 - 7 ani, 7 - 10 ani
Brand: Color Chic

Conținut:
- cufăr cu încuietoare
- fir elastic
- accesorii (cleme, agățătoare etc.)
- mărgeluțe colorate

Comentarii Set de joaca Cufarul cu bijuterii, Color Chic

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza acest produs!

Adresa de e-mail ramane confidentiala si nu va fi afisata pe site.

Resurse
Modalitati Livrare

Curier Oriunde in tara. Fara taxa de kilometrii suplimentari. Se aplica un tarif minim de livrare. Transportul este GRATUIT pentru comenzi peste 250 lei. 19.99 pentru comenzi sub 250 lei si 24.99 pentru comenzi mici sub 100 lei.

Cu masinile BNB In Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Cluj-Napoca, Craiova, Brasov. Deva, Baia-Mare, Hunedoara, Resita. Disponibil doar pentru persoane juridice. Gratuit.

Ridicare directa De la sediile BNB din Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Craiova, Cluj, Deva, Brasov, Baia-mare. Gratuit.

Mai mult
Conditii returnare Produs

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la unul dintre punctele de lucru ale VANZATORULUI, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor.

Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre CUMPARATOR, urmand ca VANZATORUL sa trimita pe cheltuiala proprie produsul ce va fi primit in schimb dupa constatarea defectului, integritatii sigiliilor, precum si modului de manevrare/montare.

Trimiterea produselor defecte se face DUPA ANUNTAREA PREALABILA A UNUI REPREZENTANT AL VANZATORULUI, specificand EXACT care este DEFECTUL CONSTATAT.

Mai mult
Informatii producator

Set de joaca Cufarul cu bijuterii, Color Chic - pret cu TVA valabil astazi: 128.98 lei