Un moment ...

Ai adaugat un produs in cos

Ai X produse in cos.

Combinezon protectie 4560 clasa 4/5/6 3M

3M
Combinezon protectie 4560 clasa 4/5/6 3M
Combinezon protectie 4560 clasa 4/5/6 3M
Cod produs: 4560

52,82 Lei(pret cu TVA)

Precomanda
53 puncte de fidelitate
 

 

 

Precomanda produsul
Informatii livrare
Oferim livrare GRATUITA prin curier rapid, oriunde in Romania, pentru toate comenzile de minim 250 de lei.
Pentru comenzile mai mici de 250 de lei se va aplica o taxa de livrare minima calculata in cosul de cumparaturi.
Telefon: 0372 552 601
Realizate dintr-un material microporos in mai multe straturi, de inalta calitate, combinezoanele 3MTM 4560 sunt prevazute cu benzi de protectie suplimentara aplicate prin termotransfer peste cusaturi, pentru protectie marita impotriva particulelor foarte fine si a particulelor lichide de substante chimice pulverizate (clasa 4). Combinezoanele 3MTM 4560 indeplinesc cerintele de performanta si au trecut testele standardului european EN14126 pentru protectie biologica si pot fi utilizate pentru contactul cu sangele, lichide contaminate si agenti infectiosi (bacterii) Aplicatii: Pulverizarea pesticidelor la inaltime, operatiuni de inlaturare a azbestului, prepararea si amestecarea substantelor chimice, contactul cu agenti infectiosi (ex: gripa aviara).

Comentarii Combinezon protectie 4560 clasa 4/5/6 3M

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza acest produs!

Adresa de e-mail ramane confidentiala si nu va fi afisata pe site.

Resurse
Modalitati Livrare

Curier Oriunde in tara. Fara taxa de kilometrii suplimentari. Se aplica un tarif minim de livrare. Transportul este GRATUIT pentru comenzi peste 250 lei. 19.99 pentru comenzi sub 250 lei si 24.99 pentru comenzi mici sub 100 lei.

Cu masinile BNB In Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Cluj-Napoca, Craiova, Brasov. Deva, Baia-Mare, Hunedoara, Resita. Disponibil doar pentru persoane juridice. Gratuit.

Ridicare directa De la sediile BNB din Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Craiova, Cluj, Deva, Brasov, Baia-mare. Gratuit.

Mai mult
Conditii returnare Produs

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la unul dintre punctele de lucru ale VANZATORULUI, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor.

Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre CUMPARATOR, urmand ca VANZATORUL sa trimita pe cheltuiala proprie produsul ce va fi primit in schimb dupa constatarea defectului, integritatii sigiliilor, precum si modului de manevrare/montare.

Trimiterea produselor defecte se face DUPA ANUNTAREA PREALABILA A UNUI REPREZENTANT AL VANZATORULUI, specificand EXACT care este DEFECTUL CONSTATAT.

Mai mult
Informatii producator

Alte produse de la 3M

Combinezon protectie 4560 clasa 4/5/6 3M - pret cu TVA valabil astazi: 52.82 lei