Un moment ...

Ai adaugat un produs in cos

Ai X produse in cos.

Set de joaca creativ Pernita Papagal

Set de joaca creativ Pernita Papagal
Cod produs: RB24251
Scos din fabricatie
 

 

 

Acest produs nu mai face parte din oferta BNB
Pernița papagal este confecționată din material textil, iar pe suprafața acesteia se prind accesoriile din set, cu ajutorul instrumentelor incluse.
Setul va stimula creativitatea celor mici, dar și abilitățile motorii și dexteritatea.
Dimensiuni (Lxlxh): 30x19x7,5 cm.
Nu se recomandă copiilor cu vârsta sub 3 ani.

Comentarii Set de joaca creativ Pernita Papagal

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza acest produs!

Adresa de e-mail ramane confidentiala si nu va fi afisata pe site.

Resurse
Modalitati Livrare

Curier Oriunde in tara. Fara taxa de kilometrii suplimentari. Se aplica un tarif minim de livrare. Transportul este GRATUIT pentru comenzi peste 250 lei. 14.99 pentru comenzi sub 250 lei si 19.99 pentru comenzi mici sub 100 lei.

Cu masinile BNB In Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Cluj-Napoca, Craiova, Brasov. Deva, Baia-Mare, Hunedoara, Resita. Disponibil doar pentru persoane juridice. Gratuit.

Ridicare directa De la sediile BNB din Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Craiova, Cluj, Deva, Brasov, Baia-mare. Gratuit.

Mai mult
Conditii returnare Produs

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la unul dintre punctele de lucru ale VANZATORULUI, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor.

Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre CUMPARATOR, urmand ca VANZATORUL sa trimita pe cheltuiala proprie produsul ce va fi primit in schimb dupa constatarea defectului, integritatii sigiliilor, precum si modului de manevrare/montare.

Trimiterea produselor defecte se face DUPA ANUNTAREA PREALABILA A UNUI REPREZENTANT AL VANZATORULUI, specificand EXACT care este DEFECTUL CONSTATAT.

Mai mult
Informatii producator

Set de joaca creativ Pernita Papagal - pret cu TVA valabil astazi: 44.99 lei