Un moment ...

Ai adaugat un produs in cos

Ai X produse in cos.

Cod produs: XPS9310I7161IRISWP

Ultrabook Dell XPS 13 9310 13.4" UHD+ TOUCH i7-1185G7 16GB 1TB SSD IRIS XE W10 PRO

Dell
Ultrabook Dell XPS 13 9310 13.4
Ultrabook Dell XPS 13 9310 13.4
Scos din fabricatie
 

 

 

Acest produs nu mai face parte din oferta BNB
Măiestrie uluitoare
Măiestrie uluitoare
Produs cu precizie: toată incinta este sculptată printr-un proces de prelucrare CNC (control numeric computerizat). Șasiul din aluminiu produs automat, cu înaltă precizie, creează un design elegant, cu o calitate superioară a construcției, mai puternică și mai rigidă decât magneziul sau plasticul.

Răcoros și luminos: suportul pentru mâini negru, din fibră de carbon, inspirat de industria aerospațială sau cel alb din fibră de sticlă împletită permit o rezistență maximă și o greutate minimă. Echipa noastră de design a lucrat din greu pentru a obține detaliile optime, cu iluminare de fundal atent proiectată și strat protector rezistent la pete, pentru a preveni îngălbenirea și pătarea.

Ecran superior: cea mai recentă sticlă Corning® Gorilla® 6 este puternică și rezistentă la impact și la zgârieturi.

Laturi strălucitoare: anodizarea asigură o suprafață superioară, rezistentă la zgârieturi, dar aici marginile sunt acoperite a doua oară pentru a preveni și mai mult deteriorarea cauzată de conectarea și deconectarea continuă a perifericelor. Utilizarea acestui finisaj pe metal asigură culoarea perfectă fără utilizarea vopselei, care se poate desprinde pe alocuri în timp.

Cele mai fine detalii: siglele încrustate din inox sunt tăiate cu laser dintr-o coală de oțel inoxidabil și fixate manual în conturul decupat automat.

Caracteristici esențiale superioare: elemente precum afișajul, tastele și touchpadul sunt tot mai mari, pentru o experiență de utilizare mai ușoară și mai optimizată. XPS are un afișaj cu 6,8 % mai mare,de 16:10, un touchpad cu 17 % mai mare și o tastatură retroiluminată fără cadru, cu taste mai mari.

Mai ușor de deschis: noua balama cu încuietoare dublă prin apăsare este proiectată să maximizeze raportul ecran/corp și să permită designul InfinityEdge cu patru laturi. Acesta facilitează deschiderea și rămâne stabil atunci când utilizați ecranul tactil.

Construcție revoluționară a camerei web: noua cameră web XPS 13 nu este doar mai mică (doar 2,25 mm), ci și mai bună. Un nou obiectiv cu 4 elemente utilizează mai multe elemente decât o cameră web tipică, pentru a asigura o imagine video clară în tot cadrul, iar reducerea temporală a zgomotului grafic utilizează o tehnologie avansată, îmbunătățind în mod semnificativ calitatea video, mai ales în condiții de iluminare redusă. La final, obiectivul este asamblat cu mașini extrem de precise, pentru a se asigura focalizarea în toate zonele imaginii.

Nu sacrifică nimic: un design cu 6 % mai subțire, cu mai multă putere și fără sacrificii esențiale, cum ar fi mufa pentru căști sau slotul pentru carduri microSD.
Laptop cu design compact, de 13 inchi
Laptop cu design compact, de 13 inchi
Designul uimitor InfinityEdge cu patru laturi oferă un afișaj de 16:10 cu 6,8 % mai mare la modelul de 13 inchi, cu o dimensiune cu 2 % mai mică decât cea anterioară, pentru screen to body ratio de 91,5 %.
Mic, dar puternic
Mic, dar puternic
Experiență excepțională pe laptop, oriunde: Platforma Intel® Evo™ oferă combinația perfectă între performanță, viteză de răspuns, autonomie de funcționare a bateriei și imagini uimitoare într-o nouă clasă de laptopuri elegante și suple. Proiectat cu Intel și verificat pentru a oferi experiența supremă pentru viață sau muncă de oriunde.

Depășim limitele de performanță pentru laptopuri subțiri și ușoare: Viteza și inteligența fără egal a procesoarelor Intel® Core™ din a 11-a generație și a plăcii grafice Intel® Iris® Xe vă ajută să vă bucurați de o experiență rapidă, lină și ușoară.

Lucrați fără conectare la priză, datorită autonomiei mari a bateriei: Bucurați-vă de o autonomie incredibilă a bateriei, de până la 14 ore și 11 minute3 pe un model Full HD+ atunci când redați în flux serialele preferate sau până la 8 ore și 12 minute4 de streaming pe un model 4K+.

Memorie mai rapidă, mai mult spațiu de stocare: sistemul pornește și își reia activitatea în numai câteva secunde datorită spațiului de stocare SSD de până la 512GB. Activitățile în regim multitasking devin mai rapide chiar și când folosiți aplicații care utilizează intens resursele, datorită celor până la 16 GB de memorie.

Killer™ Wireless: dotat cu tehnologie Wi-Fi 6 avansată și oferind viteze teoretice de până la 2,4 Gbps, placa Killer™ AX1650 este de aproape trei ori mai rapidă decât generația anterioară de produse de 80 MHz, 2x2 c.a. Prioritizează redarea în flux a conținutului video, comunicarea și traficul efectuat de jocuri în sistem, pentru experiențe online rapide și fluidizate.

Redesign termic avansat: de la două ventilatoare separate pentru răspândirea căldurii pe o suprafață mai mare și o singură conductă de încălzire cu un singur evaporator și un condensator dublu, la orificii de evacuare ascunse prin balamale, designul termic vă asigură că aveți cel mai performant sistem în cel mai subțire factor de formă posibil. În plus, sistemul este dotat cu izolare termică GORE™, care oferă niveluri de conductivitate termică mai mici decât aerul, într-un format subțire și flexibil, care contribuie la menținerea unor temperaturi reduse ale componentelor.
Uimitor este puțin spus
Uimitor este puțin spus
Afișaj de neegalat: profitați la maximum de gama dinamică superioară a conținutului HDR cu tehnologia Dolby Vision™, pentru a reda culori nemaivăzute pe afișajele SDR ale PC-urilor. Tehnologia Dolby Vision™ oferă accente de până la 40 de ori mai luminoase și nuanțe de negru de până la 10 ori mai întunecate. În plus, afișajul uimitor DisplayHDR 400 cu certificare VESA de pe ecranul opțional 4K+ permite peste 16.000.000 de culori, cu o profunzime și o dimensiune mai mare ca oricând.

Vedeți fiecare detaliu: afișajul opțional tactil cu rezoluție Ultra HD+ 4K (3840x2400) oferă precizie absolută pentru toate necesitățile dvs. de calcul. Vedeți detaliile fiecărui pixel din fotografii fără să măriți sau vedeți mai mult conținut în timp ce navigați pe web.

Culoare care iese în evidență: echipat cu o gamă cromatică de 100 % sRGB și 90 % DCI P3, ecranul oferă culori saturate, în timp ce un raport de contrast de 1500:1 vă permite să vedeți cele mai strălucitoare zone luminoase și cele mai întunecate zone obscure. Iar luminozitatea de 500 niți oferă mai multă claritate în lumină strălucitoare, cum ar fi în aer liber, în timp ce un strat antireflex de 0,65 % oprește reflexiile ecranului strălucitor.

Relaxant pentru ochi: afișajul Eyesafe® gestionează inteligent energia luminoasă, reducând în mod selectiv lumina albastră dăunătoare și dispersând-o în spectrul de lumină. Soluția noastră unică îmbină ajustările RGB hardware și software pentru a proteja mai eficient împotriva luminii albastre, menținând în același timp integritatea culorilor vii. Dell este prima companie care oferă această soluție integrată.
Gata de lucru odată cu dvs.
Gata de lucru odată cu dvs.
Începeți imediat: senzorul de capac încorporat vă permite să deschideți capacul și să porniți în câteva milisecunde, indiferent de starea de alimentare în care vă aflați.

Parola sunteți chiar dvs.: alegeți dintre două modalități securizate și personalizate de conectare. Camera cu infraroșu cu Windows Hello vă recunoaște fața și deblochează sistemul XPS prin intermediul tehnologiei de recunoaștere facială securizată. Cititorul de amprente integrat în butonul de pornire vă permite să vă conectați cu o singură atingere.
Ediție pentru dezvoltatori bazată pe Linux
Ubuntu preîncărcat: dacă doriți să scrieți cod pe un sistem bazat pe Linux uimitor de elegant, care pur și simplu funcționează, XPS 13 Developer Edition este răspunsul.

A zecea generație: cel mai recent XPS 13 Developer Edition reprezintă sistemul de a 10-a generație inspirat de proiectul Sputnik. Proiectul, care a început ca un efort de explorare deschis, a fost ghidat de indicațiile dezvoltatorilor din prima zi și condus de puterea comunității.
Protecție ecologică
Protecție ecologică
Salvăm mările: premiate în cadrul CES® 2018 pentru cea mai bună inovație, tăvile noastre de ambalare de culoare neagră nu sunt pur și simplu reciclate. 25 % din materiale sunt mase plastice colectate din zonele de coastă ale oceanelor, iar restul de 75 % sunt alte mase plastice reciclate.

Consum eficient de energie: modelul XPS 13 are certificare ENERGY STAR®.

Materiale mai sigure: nu conține materiale precum cadmiu, plumb, mercur și anumiți ftalați, având calificativ EPEAT® Gold, și este lipsit de substanțe ignifuge pe bază de brom (BFR) și PVC.

Posibilitate de reciclare: 90 % dintre componentele laptopului pot fi ușor reciclate sau reutilizate, iar tăvile de ambalare albe din bambus sunt 100 % reciclabile.
Unificați-vă dispozitivele cu Dell Mobile Connect
Unificați-vă dispozitivele cu Dell Mobile Connect
Integrare perfectă între PC și smartphone: accesați mai multe dispozitive fără a vă împărți atenția. Dell Mobile Connect vă asociază smartphone-ul iOS sau Android cu laptopul.

Limitarea întreruperilor: prin intermediul Dell Mobile Connect, puteți să efectuați apeluri, să trimiteți mesaje SMS, să primiți notificări și chiar să oglindiți telefonul pe PC pentru a interacționa cu toate aplicațiile preferate.

Confidențialitate perfect protejată: telefonul se conectează la PC prin conexiunea securizată, punct la punct, oferită de Dell Mobile Connect, astfel încât datele dvs. să nu fie niciodată expuse prin conexiuni la internet nesecurizate.

Transfer simplu: mutați rapid fotografiile, videoclipurile, muzica și documentele de pe PC-uri pe telefoane și viceversa, fără servicii de stocare de tip cloud complicate sau cabluri stânjenitoare.

Declinare de responsabilitate5
Porturi și sloturi
Porturi și sloturi
1. Port Thunderbolt™ 4 [(DisplayPort/Power Delivery) (PCI Express din a treia generație, cu 4 benzi)] | 2. Conector combinat pentru cască/microfon de 3,5 mm | 3. Port Thunderbolt™ 4 (DisplayPort/Power Delivery) (PCI Express din a treia generație, cu patru benzi) | 4. Cititor de carduri microSD
Dimensiuni și greutate
Dimensiuni și greutate
1. Înălțime: 14,8 mm (0,58") | 2. Lățime: 295,7 mm (11,64”) | 3. Adâncime: 198,7 mm (7,82") | Greutate minimă: 1,2 kg (2,64 lbs)2 pentru versiunea netactilă; 1,27 kg (2,8 lbs)2 pentru versiunea tactilă

Accesorii și servicii

Accesorii esențiale pentru XPS 13
Accesorii esențiale pentru XPS 13
Maximizați performanța desktopului XPS 13 cu ajutorul accesoriilor esențiale recomandate de Dell. Căutați aceste produse extraordinare și multe altele când finalizați achiziția.
Acumulatorul extern pentru notebook Dell Plus, USB-C, 65 Wh | PW7018LC
Acumulatorul extern pentru notebook Dell Plus, USB-C, 65 Wh | PW7018LC
Primul acumulator extern pentru notebookuri din lume, pentru cea mai largă gamă de laptopuri USB-C, precum și dispozitive mobile.
Adaptorul mobil USB-C Dell | DA300
Adaptorul mobil USB-C Dell | DA300
Prevăzut cu cea mai mare gamă de porturi disponibile, adaptorul mobil Dell USB-C – DA300 oferă redare video fluidă și conectivitate pentru date și la rețea într-un design compact.
Monitor Dell UltraSharp 27 USB-C | U2719DC
Monitor Dell UltraSharp 27 USB-C | U2719DC
Completați-vă spațiul de locuit cu acest monitor ultrasubțire certificat DisplayHDR™ 600, ce prezintă designul InfinityEdge de la Dell, cu conectivitate USB-C și CinemaColor, care oferă imagini uluitoare.
Setul de tastatură și mouse wireless Dell Premier | KM717
Setul de tastatură și mouse wireless Dell Premier | KM717
Îmbunătățiți-vă performanța și productivitatea de fiecare zi cu setul de tastatură și mouse wireless Dell Premier, conceput cu design elegant, care se potrivește aproape în orice spațiu de lucru.
Husa Dell Premier 13
Husa Dell Premier 13
O husă elegantă de protecție, cu închidere magnetică, pentru a vă lua sistemul XPS 13 în deplasare.
 
Specificatii
Tip placă video
Integrata
Model GPU laptop
Intel Iris XeGraphics
Rezoluție
3840 x 2400
Segment
Consumer
Capacitate de stocare HDD
Nu
Capacitate de stocare SSD
1 TB
Solid state drive
Da
Memorie RAM
≥8.1GB
Unitate optică
Nu
Sistem de operare
Windows 10 Pro
Touchscreen
Da
Tehnologii display
LCD LED
Producător procesor
Intel
Producător chipset video
Onboard
Format display
UHD, Touch
Diagonala display
13.x"
Tip procesor
Intel i7
Tip stocare
SSD

Comentarii Ultrabook Dell XPS 13 9310 13.4" UHD+ TOUCH i7-1185G7 16GB 1TB SSD IRIS XE W10 PRO

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza acest produs!

Adresa de e-mail ramane confidentiala si nu va fi afisata pe site.

Resurse
Modalitati Livrare

Curier Oriunde in tara. Fara taxa de kilometrii suplimentari. Se aplica un tarif minim de livrare. Transportul este GRATUIT pentru comenzi peste 250 lei. 19.99 pentru comenzi sub 250 lei si 24.99 pentru comenzi mici sub 100 lei.

Cu masinile BNB In Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Cluj-Napoca, Craiova, Brasov. Deva, Baia-Mare, Hunedoara, Resita. Disponibil doar pentru persoane juridice. Gratuit.

Ridicare directa De la sediile BNB din Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Craiova, Cluj, Deva, Brasov, Baia-mare. Gratuit.

Mai mult
Conditii returnare Produs

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la unul dintre punctele de lucru ale VANZATORULUI, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor.

Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre CUMPARATOR, urmand ca VANZATORUL sa trimita pe cheltuiala proprie produsul ce va fi primit in schimb dupa constatarea defectului, integritatii sigiliilor, precum si modului de manevrare/montare.

Trimiterea produselor defecte se face DUPA ANUNTAREA PREALABILA A UNUI REPREZENTANT AL VANZATORULUI, specificand EXACT care este DEFECTUL CONSTATAT.

Mai mult
Informatii producator

Alte produse de la Dell

Ultrabook Dell XPS 13 9310 13.4" UHD+ TOUCH i7-1185G7 16GB 1TB SSD IRIS XE W10 PRO - pret cu TVA valabil astazi: 0.00 lei