Un moment ...

Ai adaugat un produs in cos

Ai X produse in cos.

Trenulet clasic si sanie, cu baterii

Trenulet clasic si sanie, cu baterii
Cod produs: RB29288
Scos din fabricatie
 

 

 

Acest produs nu mai face parte din oferta BNB
Trenuleț modern cu baterii, 1 set/cutie, simulează modelul de tren de mare viteză. Ediție de colecție!
Trenulețul cu circuit îi va oferi posibilitatea copilului dumneavoastră să își construiască singur traseul, după propria imaginație și îl va ajuta totodată să își dezvolte creativitatea și capacitățile de organizare.
Copiii se vor amuza construind și amenajând spațiile adiacente cu ajutorul pieselor puse la dispoziție în set.
Vagoanele au cuplă de remorcare.
Ideal pentru un cadou de crăciun , fiindcă unul din vagoane poartă pe moș crăciun cu sania!
Jocul îi va ajută să descopere noțiuni de linie dreapta, pantă, curbă, semne de circulație și semafoare și va stimula capacitatea de reflecție și încredere în sine.
Setul este recomandat copiilor cu vârsta de peste 3 ani.

Comentarii Trenulet clasic si sanie, cu baterii

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza acest produs!

Adresa de e-mail ramane confidentiala si nu va fi afisata pe site.

Resurse
Modalitati Livrare

Curier Oriunde in tara. Fara taxa de kilometrii suplimentari. Se aplica un tarif minim de livrare. Transportul este GRATUIT pentru comenzi peste 250 lei. 14.99 pentru comenzi sub 250 lei si 19.99 pentru comenzi mici sub 100 lei.

Cu masinile BNB In Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Cluj-Napoca, Craiova, Brasov. Deva, Baia-Mare, Hunedoara, Resita. Disponibil doar pentru persoane juridice. Gratuit.

Ridicare directa De la sediile BNB din Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Craiova, Cluj, Deva, Brasov, Baia-mare. Gratuit.

Mai mult
Conditii returnare Produs

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la unul dintre punctele de lucru ale VANZATORULUI, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor.

Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre CUMPARATOR, urmand ca VANZATORUL sa trimita pe cheltuiala proprie produsul ce va fi primit in schimb dupa constatarea defectului, integritatii sigiliilor, precum si modului de manevrare/montare.

Trimiterea produselor defecte se face DUPA ANUNTAREA PREALABILA A UNUI REPREZENTANT AL VANZATORULUI, specificand EXACT care este DEFECTUL CONSTATAT.

Mai mult
Informatii producator

Trenulet clasic si sanie, cu baterii - pret cu TVA valabil astazi: 49.99 lei