Un moment ...

Ai adaugat un produs in cos

Ai X produse in cos.

Tractor cu remorca si lemne, 77 cm

Tractor cu remorca si lemne, 77 cm
Tractor cu remorca si lemne, 77 cm
Tractor cu remorca si lemne, 77 cm
Cod produs: RB24409
Scos din fabricatie
 

 

 

Acest produs nu mai face parte din oferta BNB
Setul este confecționat din material plastic și conține un tractor, precum și o remorcă cu lemne, având un design realist, care va stimula imaginația celor mici.
Dimensiuni (Lxlxh): 82x22x19 cm.
Nu se recomandă copiilor cu vârsta sub 3 ani.

Comentarii Tractor cu remorca si lemne, 77 cm

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza acest produs!

Adresa de e-mail ramane confidentiala si nu va fi afisata pe site.

Resurse
Modalitati Livrare

Curier Oriunde in tara. Fara taxa de kilometrii suplimentari. Se aplica un tarif minim de livrare. Transportul este GRATUIT pentru comenzi peste 250 lei. 14.99 pentru comenzi sub 250 lei si 19.99 pentru comenzi mici sub 100 lei.

Cu masinile BNB In Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Cluj-Napoca, Craiova, Brasov. Deva, Baia-Mare, Hunedoara, Resita. Disponibil doar pentru persoane juridice. Gratuit.

Ridicare directa De la sediile BNB din Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Craiova, Cluj, Deva, Brasov, Baia-mare. Gratuit.

Mai mult
Conditii returnare Produs

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la unul dintre punctele de lucru ale VANZATORULUI, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor.

Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre CUMPARATOR, urmand ca VANZATORUL sa trimita pe cheltuiala proprie produsul ce va fi primit in schimb dupa constatarea defectului, integritatii sigiliilor, precum si modului de manevrare/montare.

Trimiterea produselor defecte se face DUPA ANUNTAREA PREALABILA A UNUI REPREZENTANT AL VANZATORULUI, specificand EXACT care este DEFECTUL CONSTATAT.

Mai mult
Informatii producator

Tractor cu remorca si lemne, 77 cm - pret cu TVA valabil astazi: 102.99 lei