Un moment ...

Ai adaugat un produs in cos

Ai X produse in cos.

Tractor cu remorca pentru transport caluti si accesorii

Tractor cu remorca pentru transport caluti si accesorii
Cod produs: RB27379
Scos din fabricatie
 

 

 

Acest produs nu mai face parte din oferta BNB
Tractor cu remorcă Farm Tractor, accesorii incluse.
Este o jucărie din plastic foarte ușoară cu remorcă detașabilă.
Setul conține: tractor cu șofer, remorcă specială de transport animale cu punte de coborâre, 2 cai, gard protecție, roabă, găleată, ustensilă curățenie și recipient hrană pentru cai.
Copilul dumneavoastră poate să se joace în siguranță punând imaginația în lucru și să fie un șofer de tractor în propria lui fermă.

Comentarii Tractor cu remorca pentru transport caluti si accesorii

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza acest produs!

Adresa de e-mail ramane confidentiala si nu va fi afisata pe site.

Resurse
Modalitati Livrare

Curier Oriunde in tara. Fara taxa de kilometrii suplimentari. Se aplica un tarif minim de livrare. Transportul este GRATUIT pentru comenzi peste 250 lei. 14.99 pentru comenzi sub 250 lei si 19.99 pentru comenzi mici sub 100 lei.

Cu masinile BNB In Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Cluj-Napoca, Craiova, Brasov. Deva, Baia-Mare, Hunedoara, Resita. Disponibil doar pentru persoane juridice. Gratuit.

Ridicare directa De la sediile BNB din Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Craiova, Cluj, Deva, Brasov, Baia-mare. Gratuit.

Mai mult
Conditii returnare Produs

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la unul dintre punctele de lucru ale VANZATORULUI, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor.

Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre CUMPARATOR, urmand ca VANZATORUL sa trimita pe cheltuiala proprie produsul ce va fi primit in schimb dupa constatarea defectului, integritatii sigiliilor, precum si modului de manevrare/montare.

Trimiterea produselor defecte se face DUPA ANUNTAREA PREALABILA A UNUI REPREZENTANT AL VANZATORULUI, specificand EXACT care este DEFECTUL CONSTATAT.

Mai mult
Informatii producator

Tractor cu remorca pentru transport caluti si accesorii - pret cu TVA valabil astazi: 44.99 lei