Un moment ...

Ai adaugat un produs in cos

Ai X produse in cos.

Tanc cu baterii si soldati

Tanc cu baterii si soldati
Tanc cu baterii si soldati
Tanc cu baterii si soldati
Cod produs: RB29223
Scos din fabricatie
 

 

 

Acest produs nu mai face parte din oferta BNB
Setul conține 6 soldăței și un tanc cu sunet (cu baterii) – bateriile epuizate trebuie scoase și aruncate corespunzător; bateriile noi trebuie introduse după polaritatea (+/-) corectă.
Tancul are țeava de tun extensibilă, partea de sus se învârte 360 de grade și are ușa utilizabilă în partea de jos.
Jucărie din material plastic, nu dăunează sănătății, non-toxică.
Culorile și designul produsului pot fi diferite față de imaginea de pe ambalaj.
Produs confecționat din material plastic, nedaunatoar sănătății și nontoxica.
Culoriile și specificațiile jucărielei și ambalajului sunt diverse și pot fi diferite de celedin ilustrațiile ambalajului.

Comentarii Tanc cu baterii si soldati

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza acest produs!

Adresa de e-mail ramane confidentiala si nu va fi afisata pe site.

Resurse
Modalitati Livrare

Curier Oriunde in tara. Fara taxa de kilometrii suplimentari. Se aplica un tarif minim de livrare. Transportul este GRATUIT pentru comenzi peste 250 lei. 12.99 pentru comenzi sub 250 lei si 19.99 pentru comenzi mici sub 100 lei.

Cu masinile BNB In Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Cluj-Napoca, Craiova, Brasov. Deva, Baia-Mare, Hunedoara, Resita. Disponibil doar pentru persoane juridice. Gratuit.

Ridicare directa De la sediile BNB din Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Craiova, Cluj, Deva, Brasov, Baia-mare. Gratuit.

Mai mult
Conditii returnare Produs

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la unul dintre punctele de lucru ale VANZATORULUI, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor.

Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre CUMPARATOR, urmand ca VANZATORUL sa trimita pe cheltuiala proprie produsul ce va fi primit in schimb dupa constatarea defectului, integritatii sigiliilor, precum si modului de manevrare/montare.

Trimiterea produselor defecte se face DUPA ANUNTAREA PREALABILA A UNUI REPREZENTANT AL VANZATORULUI, specificand EXACT care este DEFECTUL CONSTATAT.

Mai mult
Informatii producator

Tanc cu baterii si soldati - pret cu TVA valabil astazi: 43.99 lei