Un moment ...

Ai adaugat un produs in cos

Ai X produse in cos.

Tablita magnetica alb-negru cu accesorii

Tablita magnetica alb-negru cu accesorii
Tablita magnetica alb-negru cu accesorii
Tablita magnetica alb-negru cu accesorii
Tablita magnetica alb-negru cu accesorii
Cod produs: RB28628
Scos din fabricatie
 

 

 

Acest produs nu mai face parte din oferta BNB
Jocul educațional îi va ajuta pe cei mici să exploreze lumea literelor, a cifrelor și a desenelor cu ajutorul tablitei, aceasta are 2 fete (una neagră, cealaltă albă).
Setul conține: o cutie de cretă colorată, un marker magnetic, un burete pentru șters și un set de șuruburi, cu ajutorul cărora se asamblează tăblița.
Aceasta este ideală pentru camera copiilor.
Nu se recomandă copiilor sub 3 ani.
Înălțimea produsului: aprox. 80 cm.
Dimensiune tăbliță(Lxlxh): 37x33x2 cm.
Dimensiune cutie(Lxlxh): 47,5x39x5 cm.

Comentarii Tablita magnetica alb-negru cu accesorii

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza acest produs!

Adresa de e-mail ramane confidentiala si nu va fi afisata pe site.

Resurse
Modalitati Livrare

Curier Oriunde in tara. Fara taxa de kilometrii suplimentari. Se aplica un tarif minim de livrare. Transportul este GRATUIT pentru comenzi peste 250 lei. 12.99 pentru comenzi sub 250 lei si 19.99 pentru comenzi mici sub 100 lei.

Cu masinile BNB In Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Cluj-Napoca, Craiova, Brasov. Deva, Baia-Mare, Hunedoara, Resita. Disponibil doar pentru persoane juridice. Gratuit.

Ridicare directa De la sediile BNB din Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Craiova, Cluj, Deva, Brasov, Baia-mare. Gratuit.

Mai mult
Conditii returnare Produs

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la unul dintre punctele de lucru ale VANZATORULUI, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor.

Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre CUMPARATOR, urmand ca VANZATORUL sa trimita pe cheltuiala proprie produsul ce va fi primit in schimb dupa constatarea defectului, integritatii sigiliilor, precum si modului de manevrare/montare.

Trimiterea produselor defecte se face DUPA ANUNTAREA PREALABILA A UNUI REPREZENTANT AL VANZATORULUI, specificand EXACT care este DEFECTUL CONSTATAT.

Mai mult
Informatii producator

Tablita magnetica alb-negru cu accesorii - pret cu TVA valabil astazi: 67.99 lei