Un moment ...

Ai adaugat un produs in cos

Ai X produse in cos.

Tabla magnetica alb-verde si accesorii

Tabla magnetica alb-verde si accesorii
Tabla magnetica alb-verde si accesorii
Tabla magnetica alb-verde si accesorii
Cod produs: RB28627
Scos din fabricatie
 

 

 

Acest produs nu mai face parte din oferta BNB
Iată un mod amuzant și atractiv de a-i învăța pe cei mici să scrie, să deseneze și să socotească, copii familiarizându-se cu lucrul la tablă.
Setul conține tăbliță cu suport și 2 fețe magnetice (una albă, cealalată verde), literele, numerele de la 0 la 20, semnele matematice (+,-,x,÷), markerul cu capăt din burete, cretă colorată, buretele pentru șters tabla.
Nu funcționează cu baterii.
Jucărie ideală pentru copii de peste 3 ani.
Dimensiune produs(Lxl): 50x33 cm.
Dimensiune ambalaj(Lxlxh): 51x34x5 cm.

Comentarii Tabla magnetica alb-verde si accesorii

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza acest produs!

Adresa de e-mail ramane confidentiala si nu va fi afisata pe site.

Resurse
Modalitati Livrare

Curier Oriunde in tara. Fara taxa de kilometrii suplimentari. Se aplica un tarif minim de livrare. Transportul este GRATUIT pentru comenzi peste 250 lei. 14.99 pentru comenzi sub 250 lei si 19.99 pentru comenzi mici sub 100 lei.

Cu masinile BNB In Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Cluj-Napoca, Craiova, Brasov. Deva, Baia-Mare, Hunedoara, Resita. Disponibil doar pentru persoane juridice. Gratuit.

Ridicare directa De la sediile BNB din Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Craiova, Cluj, Deva, Brasov, Baia-mare. Gratuit.

Mai mult
Conditii returnare Produs

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la unul dintre punctele de lucru ale VANZATORULUI, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor.

Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre CUMPARATOR, urmand ca VANZATORUL sa trimita pe cheltuiala proprie produsul ce va fi primit in schimb dupa constatarea defectului, integritatii sigiliilor, precum si modului de manevrare/montare.

Trimiterea produselor defecte se face DUPA ANUNTAREA PREALABILA A UNUI REPREZENTANT AL VANZATORULUI, specificand EXACT care este DEFECTUL CONSTATAT.

Mai mult
Informatii producator

Tabla magnetica alb-verde si accesorii - pret cu TVA valabil astazi: 69.99 lei