Un moment ...

Ai adaugat un produs in cos

Ai X produse in cos.

Suport vertical A4 pentru documente Re:cycle Leitz

LEITZ
Suport vertical A4 pentru documente Re:cycle Leitz
Suport vertical A4 pentru documente Re:cycle Leitz
Cod produs: E24770069
Scos din fabricatie
 

 

 

Acest produs nu mai face parte din oferta BNB
Format: A4.
Lăţime: 70 mm.
Culoare: albastru inchis.

Fabricat din materiale 100% reciclate, însă cu un design atractiv, remarcabil prin combinaţia inedită de culori. Poate fi utilizat atât vertical, cât şi în poziţie orizontală. Ideal pentru sortarea şi arhivarea eficientă a revistelor, cataloagelor şi a altor documente de pe birou. Cotor prevăzut cu sistem de prindere, ce facilitează accesul la raft. Perete frontal înalt, pentru siguranţa documentelor depozitate. Gândit pentru depozitare în bibliotecă, pe raft sau pe masa de birou.

Comentarii Suport vertical A4 pentru documente Re:cycle Leitz

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza acest produs!

Adresa de e-mail ramane confidentiala si nu va fi afisata pe site.

Resurse
Modalitati Livrare

Curier Oriunde in tara. Fara taxa de kilometrii suplimentari. Se aplica un tarif minim de livrare. Transportul este GRATUIT pentru comenzi peste 250 lei. 19.99 pentru comenzi sub 250 lei si 24.99 pentru comenzi mici sub 100 lei.

Cu masinile BNB In Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Cluj-Napoca, Craiova, Brasov. Deva, Baia-Mare, Hunedoara, Resita. Disponibil doar pentru persoane juridice. Gratuit.

Ridicare directa De la sediile BNB din Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Craiova, Cluj, Deva, Brasov, Baia-mare. Gratuit.

Mai mult
Conditii returnare Produs

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la unul dintre punctele de lucru ale VANZATORULUI, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor.

Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre CUMPARATOR, urmand ca VANZATORUL sa trimita pe cheltuiala proprie produsul ce va fi primit in schimb dupa constatarea defectului, integritatii sigiliilor, precum si modului de manevrare/montare.

Trimiterea produselor defecte se face DUPA ANUNTAREA PREALABILA A UNUI REPREZENTANT AL VANZATORULUI, specificand EXACT care este DEFECTUL CONSTATAT.

Mai mult
Informatii producator

Alte produse de la LEITZ

Suport vertical A4 pentru documente Re:cycle Leitz - pret cu TVA valabil astazi: 35.95 lei