Un moment ...

Ai adaugat un produs in cos

Ai X produse in cos.

Suport dual cu brat ajustabil, pentru monitor, SmartFit Kensington

Kensington
Suport dual cu brat ajustabil, pentru monitor, SmartFit Kensington
Suport dual cu brat ajustabil, pentru monitor, SmartFit Kensington
Suport dual cu brat ajustabil, pentru monitor, SmartFit Kensington
Suport dual cu brat ajustabil, pentru monitor, SmartFit Kensington
Suport dual cu brat ajustabil, pentru monitor, SmartFit Kensington
Suport dual cu brat ajustabil, pentru monitor, SmartFit Kensington
Cod produs: EK55513WW

516,95 Lei(pret cu TVA)

Stoc furnizor
517 puncte de fidelitate
Bucati:

 

 

Livrare gratuita
Oferim livrare GRATUITA prin curier rapid, oriunde in Romania, pentru toate comenzile de minim 250 de lei.
Pentru comenzile mai mici de 250 de lei se va aplica o taxa de livrare minima calculata in cosul de cumparaturi.
Telefon: 0736 909 442
Găsirea reglării corecte a monitorului ergonomic este ușoară, chiar și pentru birourile cu o adâncime mică, cu ajutorul brațului de monitor dublu SmartFit® care economisește spațiul.
Instalarea ușoară și nepermanentă include instrumentele necesare.
O clemă C preinstalată este orientată spre partea din față a biroului, ceea ce face instalarea mult mai simplă, în special în spații restrânse (element de fixare opțional inclus).

Creat pentru spații puțin adânci
Designul unic permite reglarea ușoară a monitorului, chiar și în spații înguste.

Buton de reglare ușor de prins și suport VESA® cu eliberare rapidă
Butonul vă permite să reglați rapid și ușor înălțimea (239-470mm), să înclinați și să rotiți (± 10 °), să rotiți la orientarea peisaj sau portret (± 180 °) și să blocați monitorul în poziție. Montarea VESA® cu eliberare rapidă simplifică instalarea monitorului.

Sistem SmartFit®
Cu SmartFit®, găsirea înălțimii potrivite pentru un confort maxim este la fel de ușoară ca 1-2-3. Pur și simplu potriviți dimensiunea mâinii cu culoarea din graficul furnizat, setați înălțimea la culoare și a-ți terminat.

Instalare ușoară, nepermanentă
Include instrumentele necesare și o clemă C preinstalată orientată spre partea din față a biroului, ceea ce face instalarea mult mai simplă, în special în spații restrânse (element de fixare opțional inclus). Clema C se potrivește cu birouri cu o grosime de până la 85 mm (3,3 ”). Suportul pentru capete se potrivește birourilor cu grosimea de până la 40 mm (1,5 ”). Compatibil cu birourile stand / stand.

O singură bază deține două monitoare
Eliberează spațiu valoros pe birou. Permite plasarea a două monitoare una lângă alta și la o distanță adecvată de vizualizator.

Perfect pentru uz casnic sau la birou
Designul elegant, robust, care economisește spațiu, completează o estetică modernă, menținând în același timp monitoarele stabile și stabile (acceptă monitoare de până la 27 "și până la 8 kg / 17,6 lbs). Sistemul de gestionare a cablurilor elimină aglomerația cablurilor pentru un desktop mai curat

Comentarii Suport dual cu brat ajustabil, pentru monitor, SmartFit Kensington

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza acest produs!

Adresa de e-mail ramane confidentiala si nu va fi afisata pe site.

Resurse
Modalitati Livrare

Curier Oriunde in tara. Fara taxa de kilometrii suplimentari. Se aplica un tarif minim de livrare. Transportul este GRATUIT pentru comenzi peste 250 lei. 14.99 pentru comenzi sub 250 lei si 19.99 pentru comenzi mici sub 100 lei.

Cu masinile BNB In Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Cluj-Napoca, Craiova, Brasov. Deva, Baia-Mare, Hunedoara, Resita. Disponibil doar pentru persoane juridice. Gratuit.

Ridicare directa De la sediile BNB din Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Craiova, Cluj, Deva, Brasov, Baia-mare. Gratuit.

Mai mult
Conditii returnare Produs

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la unul dintre punctele de lucru ale VANZATORULUI, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor.

Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre CUMPARATOR, urmand ca VANZATORUL sa trimita pe cheltuiala proprie produsul ce va fi primit in schimb dupa constatarea defectului, integritatii sigiliilor, precum si modului de manevrare/montare.

Trimiterea produselor defecte se face DUPA ANUNTAREA PREALABILA A UNUI REPREZENTANT AL VANZATORULUI, specificand EXACT care este DEFECTUL CONSTATAT.

Mai mult
Informatii producator

Alte produse de la Kensington

Suport dual cu brat ajustabil, pentru monitor, SmartFit Kensington - pret cu TVA valabil astazi: 516.95 lei