Un moment ...

Ai adaugat un produs in cos

Ai X produse in cos.

Suport cu brat ajustabil pentru monitor SmartFit One-Touch Kensington

Kensington
Suport cu brat ajustabil pentru monitor SmartFit One-Touch Kensington
Suport cu brat ajustabil pentru monitor SmartFit One-Touch Kensington
Suport cu brat ajustabil pentru monitor SmartFit One-Touch Kensington
Suport cu brat ajustabil pentru monitor SmartFit One-Touch Kensington
Suport cu brat ajustabil pentru monitor SmartFit One-Touch Kensington
Cod produs: EK59600WW

607,95 Lei(pret cu TVA)

Stoc furnizor
608 puncte de fidelitate
Bucati:

 

 

Livrare gratuita
Oferim livrare GRATUITA prin curier rapid, oriunde in Romania, pentru toate comenzile de minim 250 de lei.
Pentru comenzile mai mici de 250 de lei se va aplica o taxa de livrare minima calculata in cosul de cumparaturi.
Telefon: 0736 909 442
SmartFit® One-Touch Height Adjustable Single Monitor Arm face ușor să găsiți înălțimea corectă a monitorului (și o postură neutră și confortabilă) cu sistemul său SmartFit® patentat și designul complet articulat.
Testată pentru a îndeplini standardele ANSI / BIFMA, o construcție rezistentă garantează stabilitate în fiecare poziție, în timp ce suportul său pentru monitorul arcului cu gaz face ca ajustarea înălțimii, adâncimii și unghiului monitorului fără efort, de la modul peisaj la modul portret.
Sistemul de gestionare a cablurilor încorporat al produsului organizează și ascunde cablurile în timp ce brațul ridică monitorul extern în sus și în afară, decupând și degajând spațiul valoros de birou simultan.
Durabilitatea Kensington garantează un spațiu de lucru mai ergonomic pentru anii următori.

Sistem SmartFit®
Cu SmartFit®, găsirea înălțimii potrivite pentru un confort maxim este la fel de ușoară ca 1-2-3. Pur și simplu potriviți dimensiunea mâinii cu culoarea din graficul furnizat, setați înălțimea la culoare și ați terminat.

Braț reglabil cu o singură atingere, cu arc de gaz încorporat și reglare a tensiunii de contrabalansare
Bucurați-vă de reglarea fără efort a înălțimii, adâncimii și unghiului monitorului dvs. extern cu un braț complet monitorizat al monitorului.
Cu o reglare a înălțimii de 170–505 mm, rotație de pivotare și monitor de ± 90 ° și reglare a înclinării de ± 90 °, suportul pentru arc cu gaz One-Touch vă oferă un control total asupra amplasării monitorului dvs. extern, de la modul peisaj la modul portret.
Reglarea tensiunii sale de contrabalansare vă permite să „strângeți” sau „să slăbiți” brațul pentru a găzdui o gamă de greutăți ale monitorului cu aceeași efort și stabilitate (cheie Allen inclusă).

Design rezistent, orientat spre stabilitate
Brațul monitorului este stabil în fiecare poziție, susținând un monitor plat sau curbat de 13''-34'', cântărind până la 9 kg (19,8 lbs).

Instalare ușoară, nepermanentă
Montabil cu clemă c (interval de grosime desktop: 10-85mm) sau orificiu pentru bucșă (interval grosime desktop: 10-80mm; interval diametru: 10,5-50mm), instalarea este nepermanentă și fără marcare, facilitând îndepărtarea - trusa de instrumente inclus.
Placa VESA 75/100 detașabilă cu eliberare rapidă inclusă face brațul complet articulat ideal pentru monitoarele montabile VESA.

Sistem de gestionare a cablurilor
Organizează și ascunde cablurile în timp ce brațul ridică monitorul extern în sus și în afară, decuplând cablurile și eliberând simultan spațiu valoros pe birou.

Durabilitate Kensington
Monitorul unic reglabil în înălțime cu o singură atingere Kensington SmartFit® este testat pentru a îndeplini standardele de performanță și siguranță ANSI / BIFMA.
Aveți încredere în fiabilitatea unui braț de monitorizare pentru sarcini grele și bucurați-vă de stabilitate și reglare fără efort pentru anii următori.

Comentarii Suport cu brat ajustabil pentru monitor SmartFit One-Touch Kensington

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza acest produs!

Adresa de e-mail ramane confidentiala si nu va fi afisata pe site.

Resurse
Modalitati Livrare

Curier Oriunde in tara. Fara taxa de kilometrii suplimentari. Se aplica un tarif minim de livrare. Transportul este GRATUIT pentru comenzi peste 250 lei. 14.99 pentru comenzi sub 250 lei si 19.99 pentru comenzi mici sub 100 lei.

Cu masinile BNB In Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Cluj-Napoca, Craiova, Brasov. Deva, Baia-Mare, Hunedoara, Resita. Disponibil doar pentru persoane juridice. Gratuit.

Ridicare directa De la sediile BNB din Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Craiova, Cluj, Deva, Brasov, Baia-mare. Gratuit.

Mai mult
Conditii returnare Produs

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la unul dintre punctele de lucru ale VANZATORULUI, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor.

Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre CUMPARATOR, urmand ca VANZATORUL sa trimita pe cheltuiala proprie produsul ce va fi primit in schimb dupa constatarea defectului, integritatii sigiliilor, precum si modului de manevrare/montare.

Trimiterea produselor defecte se face DUPA ANUNTAREA PREALABILA A UNUI REPREZENTANT AL VANZATORULUI, specificand EXACT care este DEFECTUL CONSTATAT.

Mai mult
Informatii producator

Alte produse de la Kensington

Suport cu brat ajustabil pentru monitor SmartFit One-Touch Kensington - pret cu TVA valabil astazi: 607.95 lei