Un moment ...

Ai adaugat un produs in cos

Ai X produse in cos.

Stilou Toledo M910 Pelikan

PELIKAN
Stilou Toledo M910 Pelikan
Stilou Toledo M910 Pelikan
Stilou Toledo M910 Pelikan
Stilou Toledo M910 Pelikan
Stilou Toledo M910 Pelikan
Stilou Toledo M910 Pelikan
Stilou Toledo M910 Pelikan
Stilou Toledo M910 Pelikan
Stilou Toledo M910 Pelikan
Stilou Toledo M910 Pelikan
Stilou Toledo M910 Pelikan
Cod produs: P915090
Scos din fabricatie
Model:
 

 

 

Acest produs nu mai face parte din oferta BNB
Acest stilou vorbeste despre arta de a lucra cu otel Damascus, o arta veche de sute de ani si care presupune decorarea fierului sau otelului prin gravura. Cine detine un stilou Toledo se bucura cu siguranta de o mica opera de arta in stil spaniol!Faimosul Toledo - disponibil acum în negru cu argint
În 2011, Pelikan a lansat micuțul Toledo (710) care a avut un succes deosebit, acum fiind lansat și modelul 910, care este mai mare. Arta de a lucra cu oțel Damascus își are începutul acum câteva sute de ani și presupune că oțelul sau obiectele de fier sunt decorate prin gravură. Arta de a lucra cu oțel Damascus își are începutul acum câteva sute de ani și presupune că oțelul sau obiectele de fier sunt decorate prin gravură. Tehnica a fost adusă în Spania de către arabi.

În 1931 Pelikan a lansat primul stilou Toledo. Azi stiloul Toledo reprezintă expresia exclusivității, datorită gravurilor minuscule de pe motivele folosite, care se realizează cu mâna. Datorită volumului mare de muncă se pot realiza un numar de maxim 200 de bucăți pe lună. Fiecare bucată are un număr de ordine dat de către meșteșugarul care a făurit-.

Spre deosebire de colecția standard din aur, această ediție specială prezintă tubul decorativ pe o suprafața de argint lucios și cu un motive diferit. Modelul mai mare, 910, este perfect pentru oamenii cărora le place scrisul și nu au timp să încarce stiloul foarte des.

Inelele de asemenea sunt fabricate din argint Sterling, în timp ce clipul este din argint nemțesc. Atât inelul cât și clipul sunt acoperite cu un strat protector de paladiu. Penița este din aur de 18 carate și este complet acoperită cu rodiu pentru un luciu de argint. Fiecare stilou este împachetat într-o cutie atractivă de cadou cu o broșură.

Penita din aur 18K, cu decoratiuni de rodiu.
Corp lucrat manual, gravat fin, in argint 925.
Un stilou clasic cu piston, reprezentativ pentru Pelikan.

Dimensiuni comparative:
Model Lungime
M 910 - 16,3 cm
M 710 - 12,6 cm

Ambalare: cutie cadou Pelikan. Disponibila si ambalare pentru cadou la cerere.
Comentarii Stilou Toledo M910 Pelikan

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza acest produs!

Adresa de e-mail ramane confidentiala si nu va fi afisata pe site.

Resurse
Modalitati Livrare

Curier Oriunde in tara. Fara taxa de kilometrii suplimentari. Se aplica un tarif minim de livrare. Transportul este GRATUIT pentru comenzi peste 250 lei. 14.99 pentru comenzi sub 250 lei si 19.99 pentru comenzi mici sub 100 lei.

Cu masinile BNB In Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Cluj-Napoca, Craiova, Brasov. Deva, Baia-Mare, Hunedoara, Resita. Disponibil doar pentru persoane juridice. Gratuit.

Ridicare directa De la sediile BNB din Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Craiova, Cluj, Deva, Brasov, Baia-mare. Gratuit.

Mai mult
Conditii returnare Produs

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la unul dintre punctele de lucru ale VANZATORULUI, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor.

Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre CUMPARATOR, urmand ca VANZATORUL sa trimita pe cheltuiala proprie produsul ce va fi primit in schimb dupa constatarea defectului, integritatii sigiliilor, precum si modului de manevrare/montare.

Trimiterea produselor defecte se face DUPA ANUNTAREA PREALABILA A UNUI REPREZENTANT AL VANZATORULUI, specificand EXACT care este DEFECTUL CONSTATAT.

Mai mult
Informatii producator

Website/catalog Alte produse de la PELIKAN

Stilou Toledo M910 Pelikan - pret cu TVA valabil astazi: 5,305.41 lei