Un moment ...

Ai adaugat un produs in cos

Ai X produse in cos.

Stilou Toledo M910 Pelikan M negru-argintiu

PELIKAN
Stilou Toledo M910 Pelikan M negru-argintiu
Cod produs: 914994
Scos din fabricatie
 

 

 

Acest produs nu mai face parte din oferta BNB
Secole de-a randul, bijutierii din Toledo Spania au fost pretutindeni recunoscuti pentru maiestria lor. Urmand exemplul acestora, corpul fiecarui stilou este lucrat manual, individual, gravat fin, in argint 925.
În anul 1931, Pelikan a lansat primul stilou Toledo. Până în ziua de astăzi, stiloul Toledo este o expresie a celui mai înalt grad de exclusivism, datorită gravurilor delicate realizate manual.

Datorită volumului mare de muncă necesar pentru producerea acestui instrument, numărul maxim de producţie pe lună este de 200 de bucăţi. Fiecare piesa este semnată și numerotată individual de către meșterul care a creat-o. Spre deosebire de ediţia Gold, ediţia Silver prezintă gravurile lucrate manual în argint Sterling cu un motiv diferit.

Dimensiunea mai mare a modelului 910 este perfectă pentru cei care scriu mult, capacitatea rezervorului fiind mărită considerabil.
Inelele sunt realizate din argint Sterling, în timp ce clipsul este realizat din argint german. Atât inele cât și clipsul sunt acoperite cu un luciu de protecţie din paladiu. Peniţa este confecţionată din aur de 18 carate și este placată cu rodiu.

Pentru fiecare stilou cumparat primiti cadou o cutie eleganta Pelikan!

Comentarii Stilou Toledo M910 Pelikan M negru-argintiu

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza acest produs!

Adresa de e-mail ramane confidentiala si nu va fi afisata pe site.

Resurse
Modalitati Livrare

Curier Oriunde in tara. Fara taxa de kilometrii suplimentari. Se aplica un tarif minim de livrare. Transportul este GRATUIT pentru comenzi peste 250 lei. 14.99 pentru comenzi sub 250 lei si 19.99 pentru comenzi mici sub 100 lei.

Cu masinile BNB In Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Cluj-Napoca, Craiova, Brasov. Deva, Baia-Mare, Hunedoara, Resita. Disponibil doar pentru persoane juridice. Gratuit.

Ridicare directa De la sediile BNB din Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Craiova, Cluj, Deva, Brasov, Baia-mare. Gratuit.

Mai mult
Conditii returnare Produs

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la unul dintre punctele de lucru ale VANZATORULUI, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor.

Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre CUMPARATOR, urmand ca VANZATORUL sa trimita pe cheltuiala proprie produsul ce va fi primit in schimb dupa constatarea defectului, integritatii sigiliilor, precum si modului de manevrare/montare.

Trimiterea produselor defecte se face DUPA ANUNTAREA PREALABILA A UNUI REPREZENTANT AL VANZATORULUI, specificand EXACT care este DEFECTUL CONSTATAT.

Mai mult
Informatii producator

Website/catalog Alte produse de la PELIKAN

Stilou Toledo M910 Pelikan M negru-argintiu - pret cu TVA valabil astazi: 5,245.91 lei