Un moment ...

Ai adaugat un produs in cos

Ai X produse in cos.

Cod produs: 813921

Stilou Souveran M800 Black-Brown, penita M, Pelikan

PELIKAN
Stilou Souveran M800 Black-Brown, penita M, Pelikan
Stilou Souveran M800 Black-Brown, penita M, Pelikan
Stilou Souveran M800 Black-Brown, penita M, Pelikan
Stilou Souveran M800 Black-Brown, penita M, Pelikan
Stilou Souveran M800 Black-Brown, penita M, Pelikan
Stilou Souveran M800 Black-Brown, penita M, Pelikan
Stilou Souveran M800 Black-Brown, penita M, Pelikan
Scos din fabricatie
 

 

 

Acest produs nu mai face parte din oferta BNB
Souveraen, M800, peniță din aur de 18K/750, de tip M, decorațiuni din rodiu, mecanism cu piston, capacitate de umplere de 1,35ml, corp din rășină de înaltă calitate combinată cu manșetă cu decor în dungi Souveraen din acetat de celuloză, accesorii placate cu aur de 24K, culoare negru - maro, dimensiune 14,2cm, ambalat în cutie model G15.

Stilou Souveran M800 Black-Brown Pelikan

- peniță din aur de 18K/750, cu decorațiuni din rodiu,
- mecanism cu piston,
- capacitate de umplere de 1,35ml,
- corp din rășină de înalță calitate combinată cu manșetă cu decor în dungi Souveraen din acetat de celuloză,
- accesorii placate cu aur de 24K,
- culoare negru - maro
- dimensiune 14,2cm,
- ambalat în cutie

Elegant, cu un aspect delicat este modul în care putem descrie nouă ediție specială Souverän 800 maro-negru.

Partea corpului cu dungi brune se armonizează perfect cu compozitele maro închis din rășînă de înalta calitate. Corpul stiloului cu dungi maro și negru este realizat din acetat de celuloză. Toate inelele și clipul tipic Pelikan sunt placate cu aur de 24 de karate.
Penița din aur de 18 carate, cu finisaj de rodiu, este disponibilă în mărimea M.

Stiloul cu mecanismul rotativ împreună cu rezervorul de cerneală formează un întreg frumos. Fiecare instrument de scris este montat manual și verificat cu atenție pentru a îndeplini cele mai stricte criterii de calitate.
Această serie vine cu o cutie cadou. Că o cerneală de scriere potrivită, va recomandăm cerneală noastră Edelstein.
Un veritabil clasic

În 1929, Pelikan a fost prima companie din lume care a introdus mecanismul cu piston diferențiat. Această tehnică face că axul din interiorul stiloului să pornească mai repede decât piesă de capăt al țevii, cu ajutorul a două fire diferite. Până azi, acest stilou există în mai multe variante, și chiar dacă designul și soluțiile tehnice s-au dezvoltat de-a lungul timpului, mecanismul de baza rămâne același.

În 1950 a fost lansat modelul 400. Tubul verde liniat, a devenit un simbol la nivel mondial pentru marca Pelikan. În anii 80, această serie a fost botezată Souveran, deși lumea înțeleaptă îi spunea deja după porecla Stresemann datorită faimosului costum dungat al secretarului de stat al "Weimarer Republik".

Producția tubului necesită muncă intensivă. Adoptând o rețeta specială Pelikan, bumbacul, că materie prima, este prelucrat în mai multe etape până să ajungă o coală cu dungi. Apoi se da formă, este umplut cu nisip și tăiat în formă finală cu diamant. Caracteristicul clip dublu din capătul superior al tubului și de pe capac sunt integrate în materialul tubului cu cea mai mare precizie pentru că trecerea dintre cele două componente să nu fie perceptibilă tactil. Instrumentul de scris este apoi lustruit până la un nivel ridicat de luciu înainte că, ultimul pas, clipul arcuit stilizat Pelikan să fie montat.

Dacă iubești clasicul, e clar că îți place un instrument de scris Souveran.

Comentarii Stilou Souveran M800 Black-Brown, penita M, Pelikan

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza acest produs!

Adresa de e-mail ramane confidentiala si nu va fi afisata pe site.

Resurse
Modalitati Livrare

Curier Oriunde in tara. Fara taxa de kilometrii suplimentari. Se aplica un tarif minim de livrare. Transportul este GRATUIT pentru comenzi peste 250 lei. 19.99 pentru comenzi sub 250 lei si 24.99 pentru comenzi mici sub 100 lei.

Cu masinile BNB In Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Cluj-Napoca, Craiova, Brasov. Deva, Baia-Mare, Hunedoara, Resita. Disponibil doar pentru persoane juridice. Gratuit.

Ridicare directa De la sediile BNB din Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Craiova, Cluj, Deva, Brasov, Baia-mare. Gratuit.

Mai mult
Conditii returnare Produs

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la unul dintre punctele de lucru ale VANZATORULUI, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor.

Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre CUMPARATOR, urmand ca VANZATORUL sa trimita pe cheltuiala proprie produsul ce va fi primit in schimb dupa constatarea defectului, integritatii sigiliilor, precum si modului de manevrare/montare.

Trimiterea produselor defecte se face DUPA ANUNTAREA PREALABILA A UNUI REPREZENTANT AL VANZATORULUI, specificand EXACT care este DEFECTUL CONSTATAT.

Mai mult
Informatii producator

Website/catalog Alte produse de la PELIKAN

Stilou Souveran M800 Black-Brown, penita M, Pelikan - pret cu TVA valabil astazi: 1,799.99 lei