Un moment ...

Ai adaugat un produs in cos

Ai X produse in cos.

Stilou Souveran M400 F alb-verde Pelikan

PELIKAN

-29%

Stilou Souveran M400 F alb-verde Pelikan
Cod produs: 935502

1098,99 Lei(pret cu TVA)

Pret vechi 1544,99 Lei

Stoc furnizor
1099 puncte de fidelitate
Bucati:

 

 

Livrare gratuita
Oferim livrare GRATUITA prin curier rapid, oriunde in Romania, pentru toate comenzile de minim 250 de lei.
Pentru comenzile mai mici de 250 de lei se va aplica o taxa de livrare minima calculata in cosul de cumparaturi.
Telefon: 0372 552 601
În 1929, Pelikan a fost prima companie în lume care a introdus mecanismul cu piston diferențiat. Aceasta tehnica face ca axul din interiorul stiloului să pornească mai repede decât piesa de capăt al țevii, cu ajutorul a două fire diferite. Până azi, acest stilou există în mai multe variante, și chiar dacă designul și soluțiile tehnice s-au dezvoltat de-a lungul timpului, mecanismul de bază rămâne același.
În 1950 a fost lansat modelul 400. Tubul verde liniat, a devenit un simbol la nivel mondial pentru marca Pelikan. În anii 80, această serie a fost botezată Souveran, deși lumea înțeleaptă îi spunea deja după porecla Stresemann datorită faimosului costum dungat al secretarului de stat al "Weimarer Republik". Stiloul Souveran în culoare carapace alb a fost fabricat în 2004, pe lângă modelele 400 din anii 50 având un rezervor de cerneală de culoare carapace maro transparent. Corpul său transparent liniat strălucește în nuanțe de aur. Capacul și restul corpului sunt albe și oferă acestui model luciul caracteristic și o splendoare plăcută. Fabricarea tubului este o sarcină grea fiindcă bumbacul - a cărui formulă a fost special dezvoltat pentru Pelikan - trebuie să parcurgă mai multe etape de procesare pentru ca acest material liniat să fie gata. Acesta este îndoit, netezit și contururile sale sunt de diamant. Caracteristicul clip dublu din capătul superior al tubului și de pe capac sunt integrate în materialul tubului cu cea mai mare precizie pentru ca trecerea dintre cele două componente să nu fie perceptibilă tactil. Instrumentul de scris este apoi lustruit până la un nivel ridicat de luciu înainte ca, ultimul pas, clipul arcuit stilizat Pelikan să fie montat.

Acum, Pelikan vă oferă modelul Souveran în culoare de carapace alb într-o ediție specială limitată în dimensiunea 600.

Specificatii
Dimensiune:
12.5 cm
Greutate:
15.3 g
Penita:
F

Comentarii Stilou Souveran M400 F alb-verde Pelikan

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza acest produs!

Adresa de e-mail ramane confidentiala si nu va fi afisata pe site.

Resurse
Modalitati Livrare

Curier Oriunde in tara. Fara taxa de kilometrii suplimentari. Se aplica un tarif minim de livrare. Transportul este GRATUIT pentru comenzi peste 250 lei. 14.99 pentru comenzi sub 250 lei si 19.99 pentru comenzi mici sub 100 lei.

Cu masinile BNB In Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Cluj-Napoca, Craiova, Brasov. Deva, Baia-Mare, Hunedoara, Resita. Disponibil doar pentru persoane juridice. Gratuit.

Ridicare directa De la sediile BNB din Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Craiova, Cluj, Deva, Brasov, Baia-mare. Gratuit.

Mai mult
Conditii returnare Produs

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la unul dintre punctele de lucru ale VANZATORULUI, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor.

Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre CUMPARATOR, urmand ca VANZATORUL sa trimita pe cheltuiala proprie produsul ce va fi primit in schimb dupa constatarea defectului, integritatii sigiliilor, precum si modului de manevrare/montare.

Trimiterea produselor defecte se face DUPA ANUNTAREA PREALABILA A UNUI REPREZENTANT AL VANZATORULUI, specificand EXACT care este DEFECTUL CONSTATAT.

Mai mult
Informatii producator

Website/catalog Alte produse de la PELIKAN

Stilou Souveran M400 F alb-verde Pelikan - pret cu TVA valabil astazi: 1,098.99 lei