Un moment ...

Ai adaugat un produs in cos

Ai X produse in cos.

Stilou Souveran M1005 Stresemann, penita EF, Pelikan

PELIKAN
Stilou Souveran M1005 Stresemann, penita EF, Pelikan
Stilou Souveran M1005 Stresemann, penita EF, Pelikan
Stilou Souveran M1005 Stresemann, penita EF, Pelikan
Cod produs: 810463
Scos din fabricatie
 

 

 

Acest produs nu mai face parte din oferta BNB
Stilou Souveran M1005 Stresemann EF, peniță aur 18k, accesorii placate cu paladiu, corp antracit/dungi, cutie cadou

Souverän® M1005 Stresemann

Pe lângă carieră să politică impresionantă, ministrul de externe al Republicii Germane Weimarer, Gustav Stresemann (1879-1929), a devenit faimos și pentru crearea unui nou tip de costum. Costumul clasic Stresemann este format din pantaloni cu dungi negre / gri și o jachetă cu un singur rând în negru sau antracit. Souverän® din Pelikan este cunoscut popular că „Stresemann“, de aceea Pelikan a numit Souverän® negru-antracit după Gustav Stresemann.

După o introducere de succes a străzilor Souverän® 405 și 805 Stresemann, Pelikan urmează acest succes prin lansarea celui mai exclusivist model al liniei Souverän®, M1005 Stresemann. Stiloul cu piston elegant este echipat cu o penită de aur de 18 carate care este complet acoperită de rodiu pentru a obține un luciu de argint. Corpul cu dungi antracite înșelător de simple este fabricat din acetat de celuloză, utilizând un proces tradițional extrem de intensiv în muncă, dar care conferă acestei serii caracterul său elegant.

Souverän® M1005 Stresemann este livrat într-o cutie cadou atractivă (G15).

- Ediție specială
- M1005
- Stresemann
- Stilou stilograf cu mecanism cu piston
- Atât țeava cât și capacul din rășină de înaltă calitate
- Peniță aur 18K / 750
- Aplicare placată cu paladiu
- Peniță EF
- Garanție 3 ani

Comentarii Stilou Souveran M1005 Stresemann, penita EF, Pelikan

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza acest produs!

Adresa de e-mail ramane confidentiala si nu va fi afisata pe site.

Resurse
Modalitati Livrare

Curier Oriunde in tara. Fara taxa de kilometrii suplimentari. Se aplica un tarif minim de livrare. Transportul este GRATUIT pentru comenzi peste 250 lei. 14.99 pentru comenzi sub 250 lei si 19.99 pentru comenzi mici sub 100 lei.

Cu masinile BNB In Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Cluj-Napoca, Craiova, Brasov. Deva, Baia-Mare, Hunedoara, Resita. Disponibil doar pentru persoane juridice. Gratuit.

Ridicare directa De la sediile BNB din Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Oradea, Craiova, Cluj, Deva, Brasov, Baia-mare. Gratuit.

Mai mult
Conditii returnare Produs

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la unul dintre punctele de lucru ale VANZATORULUI, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor.

Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre CUMPARATOR, urmand ca VANZATORUL sa trimita pe cheltuiala proprie produsul ce va fi primit in schimb dupa constatarea defectului, integritatii sigiliilor, precum si modului de manevrare/montare.

Trimiterea produselor defecte se face DUPA ANUNTAREA PREALABILA A UNUI REPREZENTANT AL VANZATORULUI, specificand EXACT care este DEFECTUL CONSTATAT.

Mai mult
Informatii producator

Website/catalog Alte produse de la PELIKAN

Stilou Souveran M1005 Stresemann, penita EF, Pelikan - pret cu TVA valabil astazi: 2,224.99 lei